Sampon pentru par normal si gras cu lamaie si argan 250ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret magazine: 33.86 lei
Pret remediu.ro:
29.44 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Samponul cu lamaie si argan inlatura sebumul, dar nu usuca parul, facandu-l stralucitor si plin de vigoare. Acest sampon are o formula originala care lumineza parul blond si confera luciu si intensitate parului brunet.

Șamponul contine extracte din plante cu proprietati binefacatoare pentru a ingrijirea parului: extract de salcie, brusture, urzica, tataneasa, iarba mare, mesteacan, nuc, podbal. Acestea au o actiune eficienta impotriva caderii parului si stimuleza cresterea lui, echilibreaza functionarea glandelor seboreice, eliminand excesul de sebum, previn apartia matretii. Au propietati antimicotice, dezinfectante si elimina senzatiile de mancarime ale pielii capului.

Uleiul de argan este adesea numit lichidul de aur datorita efectelor deosebite pe care acesta le are in intretinerea, infrumusetarea si sanatatea parului. Uleiul de argan are un continut bogat de vitamina E, de acizi grasi nesaturati, omega-3 si omega-9, care au capacitatea de a trata inclusiv parul casant si firele despicate prin consolidarea structurilor proteinelor din firul de par. Îi reda elasticitatea, hidratarea, insa fara a determina ingasarea parului.

Șamponul natural cu lamaie si argan VivaNatura confera parului un aspect atragator si sanatos. Parul devine usor de pieptanat, stralucitor si cu volum.
Șamponul are eficienta maxima daca este folosit dupa aplicarea Cremei impotriva caderii parului sau a Mastii regeneratoare VivaNatura.

Șamponul mai contine ingredientele de origine naturala: glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate, (substanta prezenta si in laptele mamar). Ingredientele de origine naturala provin din substante naturale printr-o reactie ce provoaca o transformare chimica (de exemplu, asa-zisa glicerina vegetala, care se obtine dupa reactia chimica a unei grasimi naturale cu hidroxidul de sodiu).

Șamponul VivaNatura nu contine parabeni, lauril sulfat de sodiu (LSS.) sau multe alte substante chimice daunatoare prezente in sampoanele obisnuite.

Contine 99% substante de origine naturala.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Salcie
Brusture
Urzica
Tataneasa
Iarba mare
Mesteacan
Nuc
Podbal
Argan
Lamaie

Alte produse similare

Sampon antimatreata… VIVA NATURA
Sampon antimatreata…
VIVA NATURA
Sampon pentru par… VIVA NATURA
Sampon pentru par…
VIVA NATURA
Balsam racoritor… VIVA NATURA
Balsam racoritor…
VIVA NATURA
Varicastan, crema… VIVA NATURA
Varicastan, crema…
VIVA NATURA
Lyber crema pentru… VIVA NATURA
Lyber crema pentru…
VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica… VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica…
VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica… VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica…
VIVA NATURA
Gel vivacalm  VIVA NATURA
Gel vivacalm
VIVA NATURA
Calmindolor  DACIA PLANT
Calmindolor
DACIA PLANT

Parerile clientilor

SAMPON CU LAMAIE SI ARGAN VIVA NATURA
Are un miros placut, de plante, face spuma suficienta, curata bine, insa incalceste parul. Este nevoie de un balsam dupa spalarea cu acest sampon, in special in cazul parului fin.
scrisa de trifa_raluca / 24.09.2013 19:12

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colonsan fem cu 7 plante bo061
22.80gr FAVISAN

24.48 lei
Melatonina sublinguala 3mg
30cpr ROTTA NATURA

14.46 lei
Sampon pentru par normal si gras cu lamaie si argan de la VIVA NATURA are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.44 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea parului si contine salciebrusture, urzica, tataneasa, iarba mare, mesteacan, nuc, podbal, argan, lamaie, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sampon pentru par normal si gras cu lamaie si argan 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre salcie:

Nu am gasit vreun articol relevant.