Sapun cu carbune si arbore de ceai 90gr SAVONIA

Producator: SAVONIA
Brand: SAVONIA
Forma prezentare: solid, 90 gr
Pret magazine: 15.28 lei
Pret remediu.ro:
13.29 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Utilizare: fata, maini, corp

Proprietati: detoxifiant, antiacneic

100% Natural, realizat manual, prin metoda "la rece"

Iată un săpun prielnic ca o noapte. Așa cum în Tărâmul Nopții ne odihnim și ne curățăm mintea de energiile adunate peste zi, acest săpun cu cărbune vegetal activ purifică, detoxifică și absoarbe toxinele adunate în pori. Pielea încărcată de sebum și de puncte negre este ținta acestui săpun, căci o va lumina și o va curăța generos. Și ce uleiuri esențiale mai bune decât lavanda și arborele de ceai puteau completa acest săpun? La rândul lor, acestea calmează pielea și acționează magic asupra tenului acneic.

Gramaj: 90 g

Continut: apa, ulei de masline saponificat, ulei de galbenele saponificat, ulei de cocos saponificat, ulei de palmier saponificat, unt de shea organic saponificat, unt de cacao saponificat, ulei esential de arbore de ceai, ulei esential de lavanda, carbune activ

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colonsan fem cu 7 plante bo061
22.80gr FAVISAN

24.48 lei
Sapun cu carbune si arbore de ceai de la SAVONIA are un gramaj de 90gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.29 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun cu carbune si arbore de ceai 90gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SAVONIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.