Sapun lichid merisoare si fructul pasiunii 500ml ELMIPLANT

Producator: ELMIPLANT
Brand: ELMIPLANT
Forma prezentare: lichid, 500 ml
Pret magazine: 20.03 lei
Pret remediu.ro:
17.42 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere:

Sapun lichid cu extracte de afine si fructul pasiunii, 500 ml. Gama de săpunuri elmiplant îţi oferă o experienţă unică de curăţare a mâinilor. Îmbogăţite cu extracte naturale şi arome încântătoare, săpunurile elmiplant îţi lasă mâinile curate şi catifelate. Afinele, binecunoscute pentru proprietatile sale antioxidante si de protectie ajuta pielea sa isi mentina aspectul suplu si catifelat, in timp ce fructul pasiunii, bogat in zaharuri si vitamina C, ajuta la pastrarea senzatiei de hidratare.

Ingrediente:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, SODIUM LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, LAUROYLIMYRISTOYL METHYL GLUCAMIDE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PARFUM, VACCINIUM MACROCARPON FRUIT EXTRACT, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT, PANTHENOL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, CITRIC ACID, SORBIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZOIC ACID, METHYLC-HLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Mod de utilizare:

Se recomanda spalarea pielii cu apa calda si sapun, se maseaza usor si se lasa 1 minut ca spuma sa actioneze asupra acesteia. Se clateste iar apoi se usuca tamponand usor. Se aplica ori de cate ori este nevoie.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Spray pentru igiena intima m081
100ml FAVISAN

17.61 lei
Sapun lichid merisoare si fructul pasiunii de la ELMIPLANT are un gramaj de 500ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 17.42 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sapun lichid merisoare si fructul pasiunii 500ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ELMIPLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.