Secara integrala 500gr SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: solid, 500 gr
Pret magazine: 6.97 lei
Pret remediu.ro:
6.06 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

CE CONTINE
Are un continut mare de aminoacizi superiori, vitamine: A, B, E si K, minerale: mangan, fier, fosfor, magneziu, seleniul, cupru, siliciu, sodiu, sulf, iod, acizi grasi Omega 3 si Omega 6.

CUM ACTIONEAZA
Boabele de secara sunt energizante, emoliente, benefice pentru sistemul digestiv. Ajuta la functionarea normala a sistemului cardiovascular, sunt de folos in combaterea hipertensiunii.

CUM SE CONSUMA
Este un ingredient nelipsit din produsele de panificatie si patiserie. Secara se poate consuma ca atare, fierband boabele si preparand alimente ca inlocuitor pentru orez sau sub forma de decoct (30 grame boabe la un litru de apa). Decoctul din boabe este racoritor, vitaminizant si este recomandat si el pentru proprietatile laxative si emoliente. Boabele sunt bogate in fibre, deci sunt foarte indicate pentru normalizarea tranzitului intestinal, pentru eliminarea toxinelor.

ISTORIC
Secara este cunoscuta din timpuri stravechi, cam de prin epoca bronzului, crescand in salbaticie in Asia Mica, Turcia si zonele adiacente. Mai intai, secara era doar o buruiana care crestea prin lanurile de grau. Mai tarziu, ea a inceput sa fie cultivata separat.

PENTRU CE RECOMANDAM
Datorita continutului de acizi Omega 3 si 6, secara este indicata pentru reducerea colesterolului. Mentine sanatatea tiroidei, prin continutul ridicat de iod. Boabele sunt bogate in fibre, deci sunt foarte indicate pentru normalizarea tranzitului intestinal si pentru pentru eliminarea toxinelor. Manganul faciliteaza mai multe procese metabolice, alaturi de enzime si actioneaza pentru prevenirea aparitiei radicalilor liberi.

CONTRAINDICATII
Contine gluten.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Secara100.00%

Alte produse similare

Cafeluta de cereale… SOLARIS
Cafeluta de cereale…
SOLARIS
Cafeluta de cereale… SOLARIS
Cafeluta de cereale…
SOLARIS
Cafeluta de cereale… SOLARIS
Cafeluta de cereale…
SOLARIS
Complex de tarate… SOLARIS
Complex de tarate…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Fulgi de cereale… SOLARIS
Fulgi de cereale…
SOLARIS
Fulgi de secara SOLARIS
Fulgi de secara
SOLARIS
Fulgi de secara… SOLARIS
Fulgi de secara…
SOLARIS

Parerile clientilor

excelenta
scrisa de mishka_g63 / 27.01.2016 22:51

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Rhodiola
60cps PRO NATURA

18.78 lei
Secara integrala de la SOLARIS are un gramaj de 500gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.06 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cereale si leguminoase si contine secara. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Secara integrala 500gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre secara:

Nu am gasit vreun articol relevant.