Ser antirid aur si collagen 10ml DELIA COSMETICS

Producator: DELIA COSMETICS
Brand: DELIA COSMETICS
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 18.25 lei
Pret remediu.ro:
15.87 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ser Antirid cu Aur si Colagen Delia Cosmetics, 10ml: ser pentru ingrijirea tenului matur, cu o consistenta lejera si formula eficienta, pe baza unui complex de ingrediente ce regenereaza si revitalizeaza pielea, conferindu-i un aspect neted si plin de luminozitate. Aurul coloidal si colagenul actioneaza sinergic pentru a reduce in mod vizibil semnele de imbatranire si de oboseala si pentru a calma iritatiile, ajutand la refacerea epidermei si la mentinerea tineretii si frumusetii tenului pentru mai mult timp.

Ingrediente: colagen, aur coloidal, acid hialuronic, hydromanil, extract de orez

Aplicare: se aplica dimineata si seara pe pielea curata a fetei si a gatului, zilnic timp de 2 saptamani, ca tratament intensiv, masand circular pana la absorbtie. Se poate aplica si ocazional, ori de cate ori este necesar.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Extract de momordica
30cps ROTTA NATURA

15.49 lei
Hepactiv
60cpr PRO NATURA

19.90 lei
Ser antirid aur si collagen de la DELIA COSMETICS are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 15.87 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ser antirid aur si collagen 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DELIA COSMETICS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.