Ser filler instant cu acid hyaluronic 30ml HERBAGEN

Producator: GENMAR COSMETICS
Brand: HERBAGEN
Forma prezentare: lichid, 30 ml
Pret vechi: 48.73 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
44.83 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Conține microsfere deshidratate de acid hialuronic și konjac glucomannan. Acestea au abilitatea de a penetra în straturile superioare ale epidermei și de a migra până în structura dermului, unde absorb apa. Datorită proprietăților higrscopice sferele își măresc rapid volumul, ceea ce conduce la umplerea și netezirea ridurilor, creșterea elasticității epidermei în numai o oră de la aplicare.

Mod de utilizare: Cutia conține 30 ml repartizați în trei fiole a câte 10 ml, asigurând zilnicul necesar pentru cel puțin 30 de zile. Fiecare fiolă este prevăzută cu aplicator, iar pentru utilizare este necesară ruperea vârfului acesteia, prin tragere dreapta-stânga. Vârful se păstrează pentru a resigila fiola.

AGITAȚI FIOLA ÎNAINTE DE UTILIZARE

Aplicați pe ten câteva picături cu ajutorul aplicatorului, masați cu vârful degetelor prin mișcări ascendente, insistând asupra zonelor cu riduri. Lăsați să acționeze 1-2 min, apoi aplicați Crema filler cu acid hialuronic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Biosept plus a24
30cpr FARES

31.04 lei
Reteta tatoiu
400gr PRISACA TRANSILVANIA

84.88 lei
Ser filler instant cu acid hyaluronic de la HERBAGEN are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 48.73 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Cosmetice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ser filler instant cu acid hyaluronic 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGEN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.