Silymarin 80/50 detox forte 30cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 35.62 lei
Pret remediu.ro:
30.97 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Regenerează celulele hepatice, stimuleaza secreția și eliminarea bilei, protejează ficatul împotriva distrugerilor produse de: grăsimi, alcool, medicamente hepatotoxice, expunere la poluanți, coloranți, conservanți, pesticide, hepatoprotector și detoxifiant ,scade colesterolul

 

Silymarin 80/50 Detox Forte are una dintre cele mai puternice formule din 6 extracte, ce combină cea mai intensă concentrație de armurariu cu 80% silimarină, din care 50% silibină. Aceste extracte garantează calitatea.

Cei mai importanți compuși ai silimarinei sunt: silibina, silibianina și silicristina, cea mai importantă dintre ele fiind silibina. Silymarin 80/50 Detox Forte are cea mai mare cantitate standardizată de Silibină 50%.

Mecanismul de acțiune a Silibinei este unul complex și extrem de benefic în ceea ce privește protejarea ficatului. Mai exact, Silibina protejează împotriva leziunilor hepatice cauzate de diverse substanțe nocive, consolidând și stabilizând membranele celulare și totodată promovând regenerarea ficatului prin efectul său asupra producerii hepatocitelor noi.

Silibina ere efecte de regenerare celulară a ficatului dovedite în numeroase studii clinice, ajutând ficatul în caz de ciroză, boala ficatului gras nealcoolic, pentru a vindeca leziunile provocate de afecțiuni precum hepatita virală. Proprietățile antiinflamatorii ale silimarinei determină ca beneficiile sale să fie resimțite și la nivelul vezicii biliare, întrucât reduce riscul formării calculilor biliari prin fluidizarea bilei.

Extractul din frunze de Păpădie 4:1

îmbunătăţește funcţiile hepatice și ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme și stadii, dar și a vezicii biliare. Este un diuretic puternic, curăţă sângele și sistemul digestiv, ajutând la eliminarea metalelor grele din ţesuturi.


Extractul de rădăcină de brusture 4:1

a fost considerat drept cel mai important remediu pentru detoxifiere, primul și cel mai important demers pentru apărarea organismului.


Adjuvant în:

    hepatite cronice
    ciroze hepatice
    tulburări hepatice
    regenerarea ficatului
    intoxicații cu ciuperci otrăvitoare sau substanțe toxice

 Contribuie la:

    regenerează celulele hepatice
    stimuleaza secreția și eliminarea bilei
    protejează ficatul împotriva distrugerilor produse de: grăsimi, alcool, medicamente hepatotoxice, expunere la poluanți, coloranți, conservanți, pesticide.
    hepatoprotector și detoxifiant
    scade colesterolul


Extractul standardizat de anghinare

Standardizarea de 2,5% în acid cafeic, principiul activ prezent în extract, ajută la reducerea colesterolului și favorizează secreția biliară.

Extractul de Schizandra

În ultimii ani s-au efectuat numeroase studii cu privire la beneficiile pe care extractul de Schizandra le aduce sănătății, datorită compoziției bogate în uleiuri esențiale, acizi și peste 30 de tipuri de lignani, substanțe cu efect puternic antioxidant. Aceștia ajută la detoxifierea și protejarea ficatului în peste 76% din cazurile de afecțiuni hepatice.

Ghimbirul

Un studiu apărut în 2012 în publicaţia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arată că, ghimbirul are un efect benefic asupra ficatului ajutând la bună lui funcţionare. În urma testelor efectuate s-a constatat că prin consumul de ghimbir funcţiile fi catului s-au îmbunătăţit, eliminarea toxinelor s-a făcut mai bine și sângele s-a curăţat. De asemenea, una dintre proprietățile principale ale ghimbirului este creșterea biovalabilității în organism, adică a puterii de absorbție a produsului.

 Produs Notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr 11194/24.07.2017

Compoziție per 1 capsulă

Armurariu extract 40:1 standardizat cu 80% Silimarină și 50% Silibină              310 mg   
Păpădie extract 4:1              50 mg   
Brusture extract 4:1              35 mg   
Anghinare extract 2,5% acid cafeic              30 mg   
Schisandra extract 4:1              10 mg   
Ghimbir extract standardizat din rădacină 5% gingerol              5 mg

Administrare: 1-2 capsule pe zi dimineața       

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reglacid
60cps HOFIGAL

24.68 lei
Stomac sanatos d49
63cps FARES

35.74 lei
Extract din ghintura fara alcool
200ml NATURA PLANT POIENI

23.45 lei
Silymarin 80/50 detox forte de la HERBAGETICA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.97 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Silymarin 80/50 detox forte 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.