Somn usor 20cpr HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: comprimate, 20 buc
Pret magazine: 14.94 lei
Pret remediu.ro:
12.99 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Compozitie: un comprimat acoperit contine 400,00 mg pulbere din radacina de valeriana (Valerianae radix), 100,00 mg pulbere de passiflora (Passiflora herba), 100,00 mg pulbere din floare de levantica (Lavandulae flos), 40,00 mg extract de radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) si excipienti (lactoza, amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, hidroxipropilmetilceluloza, talc, guma arabica, glucon-delta-lactone, fructoza, carbonat de magneziu) pana la 1070 mg.

Despre produs: Este realizat prin asocierea de plante cu actiune sinergica, are un continut complex de principii active inzestrate cu proprietati sedative asupra sistemului nervos central, actiune antispastica in tulburari digestive si moderat hipotensiva; efect revigorant (confera organismului o stare de bine, liniste si calm care faciliteaza inducerea somnului fiziologic iar trezirea din somn se face fara existenta unei stari de oboseala, lentoare mentala sau mahmureala). Nu genereaza dependenta si este lipsit de efecte secundare toxice la dozele recomandate.

Recomandari: Pentru ameliorarea starilor de disfunctie neuropsihica: insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa, cefalee, mialgii, tulburari neurovegetative si tulburari de menopauza; colite, gastrite pe fond nervos;  pentru revigorarea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj fizic si mental insotite de perturbari in inducerea si calitatea somnului; pentru combaterea efectelor negative ale stresului de orice natura care influenteaza calitatea si durata somnului.

Mod de administrare:
Adulti: 1-2 comprimate seara cu 2 –3 ore inainte de culcare. Nu se administreaza mai mult de sase saptamani dupa care se recomanda o auza de minim 30 de zile.
Copii 5 - 12 ani:  ¼  - ½ comprimat (un sfert – pana la o jumatate de comprimat, fractie din doza adultului proportionala cu greutatea corporala a copilului)  seara inainte de culcare in cazul starilor de agitatie, emotivitate crescuta,  numai la indicatia medicului!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Valeriana400.00mg
Passiflora100.00mg
Lavanda100.00mg
Lemn dulce40.00mg

Alte produse similare

Tusimun HOFIGAL
Tusimun
HOFIGAL
Valeriana HOFIGAL
Valeriana
HOFIGAL
Passisclerotin HOFIGAL
Passisclerotin
HOFIGAL
Tinctura de valeriana HOFIGAL
Tinctura de valeriana
HOFIGAL
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT
Fitosenin DACIA PLANT
Fitosenin
DACIA PLANT
Tinctura de valeriana… DACIA PLANT
Tinctura de valeriana…
DACIA PLANT
Tinctura de valeriana DACIA PLANT
Tinctura de valeriana
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
300gr ALBEENA

122.00 lei
Pferdebalsam cu chili (ardei iute)
500ml BOTANIS

28.85 lei
Ginkgo biloba 1+1 gratis
60+60cpr DACIA PLANT

35.39 lei
Somn usor de la HOFIGAL are un gramaj de 20cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.99 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Stress si somn si contine valerianapassiflora, lavanda, lemn dulce, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Somn usor 20cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.