Spray argentum + 77ppm 120ml ARGENTUM +

Producator: AGNES ITARA
Brand: ARGENTUM +
Forma prezentare: lichid, 120 ml
Pret vechi: 32.51 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
29.91 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

 

Argint coloidal-ionic cu nano particule (2nm) şi ioni de argint în apă distilată (calitate farmaceutică) şi structurată.

Argentum+®77 – produsul TOP, cu cea mai mare concentraţie şi particula cea mai mică, cu o bogată concentraţie de ioni de argint, care sunt de 13 ori mai eficienţi decât particulele coloidale clasice!

Produsele ARGENTUM+ sunt singurele de pe piaţa românească ce oferă soluţii ionice pure, fără alţi compuşi chimici!

Argentum®+77 – argint coloidal 77ppm – prospect

Argentum+®77 – argint coloidal 77ppm este produsul PREMIUM, cel mai bogat în argint (concentraţia cea mai mare) de puritate 99,99%. Tehnologia de producţie avansată şi ne permite să realizăm produsul aproape perfect: particule de dimensiuni nanometrice între 0,5 nm şi 4,5nm la cea mai mare concentraţie face ca produsul să nu aibă nicio concurenţă, atât ca preţ dar şi dpdv. al calităţii.

În plus, concentraţia ridicată a ionilor de argint, în proporţie de 97%, face ca produsul nostru să fie nu doar cel mai bun ci şi unic, depăşind cu mult calitatea unei soluţii coloidale fără ioni de argint prin simplu fapt că ionii de argint Ag+ au o eficienţă terapeutică de peste 13 ori mai mare decât particulele coloidale neutre Ag(0), după cum arată cercetările de ultimă oră în domeniul bionanotehnologiei.

De regulă, în cazul soluţiilor coloidale, odată cu creşterea concentraţiei, treptat îşi pierd din proprietăţile coloidale: particulele devin tot mai mari iar puterea lor de a rămâne în suspensie într-un mediu lichid se diminuează. Astfel transparenţa devine gălbuie, chiar maronie spre negru în unele cazuri, apărând în plus depuneri. Aceste tipuri de produse au o durată foarte scurtă de viaţă, în timp toate particulele se vor conglomera şi se vor depune.

Faptul că Argentum+®77 reușește această performanţă (extraordinară pentru cunoscători) de a-şi păstra proprietăţile coloidale intacte pe o durată nedefinită de timp (transparent, fără depuneri, acelaşi ppm) şi la această concentraţie (de două ori şi jumătate mai mare decât concentraţiile cele mai ridicate de pe piaţa coloidală) arată în mod cert calitatea superioară a gamei de produse Argentum+®.

Tocmai de aceea argintul coloidal ionic din gama ARGENTUM+® are autorizaţie de producţie pentru consum intern în Europa fiind înscris printre primele produse din viitoarea clasă de produse nano-food ce va apare în 2018 pe întreg teritoriu European. La nivel mondial produsul se bucură de un real succes fiind exportat momentan către China, Arabia Saudită şi Canada.

Argentum+®77 are cea mai mare arie de acoperire din produsele cu argint coloidal existente deja pe piaţă. Aceasta este calitatea numărul unu a unei soluţii coloidale, şi anume aria de acoperire. Formula de calcul a ariei de acoperire constă în înmulțirea numărului de particule cu dimensiunea particulei. Analogic vorbind, un băţ de chibrit are o arie de acoperire (totalitatea feţelor chibritului însumate). Chiar dacă o coală de hârtie A4 are o mult mai mică greutate decât 10 beţe de chibrit, aria de acoperire a colii A4 este mult mai mare. În mod similar, aria de acoperire este dată de fineţea particulei (cât de mică este) înmulţită cu concentraţia. Având în vedere că totul se petrece la nivel celular, tot ceea ce contează este suprafaţa de contact (direct proporţională cu aria de acoperire). Cu cât sunt mai multe particule, cu atât şansele de însănătoșire rapidă cresc deoarece numărul agenților neutralizatori va depăşi numărul agenţilor patogeni.

Faţă de celelalte tipuri de argint coloidal din gama ARGENTUM+®, Argentum+77 acţionează într-un mod cu totul special asupra glandei pineale. Imediat de la ingerarea a 10-30ml soluţie se percepe o activitate crescută în zona centrală a creierului însoţită de o stare generală de bine. Argentum+77 are o putere mult marită de acţiune şi ajută la eliminarea gradată a cristalitelor de calciu, fluor şi fosfor ce se formează odată cu vârsta în interiorul glandei pineale şi care îi diminuează considerabil funcţiile.

Deşi proiectul în care se cercetează acţiunea ionilor de argint asupra glandei pineale este extraordinar de costisitor, Agnes Itara investeşte în aceasta deoarece a demonstra acest aspect dpdv. ştiinţific este o muncă de pionierat care dovedeşte că sunt soluţii viabile ca glanda pineală să îşi poată exercita în mod corect funcţiile şi la vârste înaintate eliminând practic riscul îmbolnăvirii de Alzheimer, demenţă etc. Vorbim aici şi de prelungirea duratei de viaţă… Însăşi starea de euforie care însoţeşte administrarea soluţiei ARGENTUM+ 77 este dovada lăuntrică a peptidelor (neurotransmiţători) secretate de glanda pineală în urma interacţiunii sale cu particulele ionice din soluţia foarte concentrată de 77ppm. Un alt efect cu totul deosebit al administrării soluţiei Argentum+77 constă în stimularea secreţiei de serotonină la nivelul nucleului Raphe (studiu realizat de Stephen Quinto în cadrul Natural Immunogenics cu ajutorul soluţiei Argentyn23 – omologul american al argintului coloidal ionic Argentum+ produs de firma Agnes Itara) şi prin aceasta ajută la eliminarea obiceiurilor rele, viciilor şi chiar a dependenţei de droguri. Vom acorda un spațiu separat în care vom trata rolul ionilor de argint în feluritele procese de dezintoxicare.

Prin stimularea glandei pineale se sporeşte astfel secreţia de melatonină, regenerarea celulară prin producerea propriilor celule stem (aspect coordonat de minuscula şi fascinanta glandă pineală, care, până în zilele noastre, a fost un mare mister biologic, atribuindu-se aspecte de ordin mistic), accelerează procesele de cicatrizare. În plus ARGENTUM+77 stopează apariţia simptomelor răcelilor, este un puternic antioxidant, antiinflamator, antiviral, antifungic şi bacterostatic.

Argintul coloidal ionic, în general, este supranumit cel de al doilea sistem imunitar al organismului deoarece prin particulele încărcate cu sarcină electrică pozitivă se reglează (se impulsionează) coordonarea sistemului nervos în zona afectată de agenţi patogeni, zonă care a devenit acidă prin lipsa de oxigenare. Aportul de ioni de argint conduce la o mai bună oxigenare datorită normalizării fluxului sangvin (în raport cu buna re-funcţionalitate a sistemului nervos, care a fost iniţial perturbat de factorii care au declanşat boala – hipotermie, curent – care afectează circuitul bio-electric etc.). Această reoxigenare în zona ţesutului afectat face ca pH-ul să se transforme din acid în bazic, permiţând sistemului imunitar să acţioneze optim şi să neutralizeze patogenii.

Refacerea circuitul bio-electric al corpului uman şi sporirea oxigenării celulare este dovedită prin armonizarea circulaţiei energiilor din meridianele bio-energetice cum se poate vedea în fotografiile realizate cu aparatul Kirlian (link foto în curând).

Argentum+®77 are un efect aparte de energetizare globală a întregii fiinţe şi diminuează stările de oboseală, apatie, melancolie. Este un bun tonic psihic cu efecte ce sunt resimţite perioade îndelungate de timp.

Acest produs este ideal pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru tineri şi adulţi. Pentru bebeluşi, intern, recomandăm doar produsele Argentum+ Lite ori Argentum+ Plus, în funcţie de simptomatologie.

Pentru uz intern Argentum+®77 poate fi administrat în două moduri:

    ca atare, nediluat, cu o linguriţă sau măsura din plastic sau sticlă.
    diluat în apă, ceai, lapte sau sucuri.

Doze şi mod de utilizare:

    5ml pe zi, o lingură, de preferat înainte de una din mese. Această cantitate este suficientă pentru întreţinerea generală a sănătăţii în special când au loc schimbări bruşte de temperatură şi, prin aceasta, sistemul imunitar poate fi afectat – primavara, toamna şi în sezonul rece.
    10ml pe zi, administraţi în două prize, dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este utilizată cu succes în curele pentru potenţarea sistemului imunitar.
    20ml pe zi, în cazul afecţiunilor, la recomandarea medicului. Doza poate fi mărită şi adaptată în funcţie de necesitate.
    Doza de şoc: Atunci când sesizaţi primele simptome ce semnalează apariţia unei răceli sau a unei stări gripale, se recomandă folosirea unei doze de 60ml pe zi, în mai multe prize, timp de două sau trei zile consecutiv, pentru a opri dezvoltarea agenţilor patogeni.

Atenţie! Este absolut necesar să se consume minimum 2,5l de apă pe zi pentru o eficienţă mai mare în eliminarea toxinelor. Altfel riscaţi supra încărcarea organelor de excreţie cu toxinele şi bacteriile distruse, aspect ce poate afecta buna funcţionare a organismului. Dacă nu aţi urmat sfaturile noastre şi aţi ajuns în această situaţie nu trebuie să vă alarmaţi, consumaţi imediat lichide şi opriţi consumul de argint coloidal ionic până când senzaţiile specifice supra aglomerării cu toxine şi bacterii moarte (senzaţii de rău, greaţă, moleşeală) vor dispare. Dacă aceste senzaţii de rău apar imediat de la administrarea soluţiei cu argint coloidal ionic 77ppm aceasta se datorează unui grad ridicat de toxine în corp. Vă sugerăm să vă revizuiţi dieta şi să optaţi cu fermitate pentru o purificare globală (şi astfel veţi elimina multe potenţiale probleme de sănătate) şi să consumaţi cel puţin trei luni 60% alimente crude şi 40% hrană gătită. Nu recomandăm curele scurte şi drastice deoarece, ulterior, organismul, prost obișnuit, tinde „să recupereze” carbohidraţii, zaharurile etc. printr-o secreţie sporită de dopamină şi astfel vă expuneţi riscului de a realiza un exces necontrolat ce poate perturba simţitor echilibrul sănătăţii dvs.

Argentum+®77 poate fi folosit şi în următoarele moduri:

    apă de gură, pentru îngrijirea cavităţii bucale (clătire, gargară);
    în inhalaţii, cu ajutorul nebulizatorului;
    picături în ochi (soluţia este perfect pură – zero colonii bacteriene, conţine doar apă distilată, calitate farmaceutică, şi particule nano metrice de argint plus ioni de argint), nas, urechi;
    pulverizat pe arsuri sau plăgi (neutralizează bacteriile infecţioase într-un mod perfect non-invaziv, fără a afecta ţesutul viu, sensibil din acea zonă şi fără a distruge celulele stem responsabile procesului de regenerare celulară, în plus potenţează secreţia acestor celule accelerând, fără dureri, procesele de cicatrizare);
    în cosmetica de îngrijire a tenului, ca tonic şi purificator profund al porilor pielii, împiedicând dezvoltarea stafilococilor, fiind astfel un excelent produs cosmetic anti acnee;
    pulverizat ca odorizant (împotriva mirosurile neplăcute generate de bacterii în zonele în care pielea organismului nu respiră suficient, permiţându-se dezvoltarea lor);
    pentru îngrijirea îndelungată a părului (prin stimularea funcţiilor foliculilor măduva firului de păr rezistă perioade îndelungate, împiedicându-se uscarea sa în zona vârfurilor ceea ce conduce la despicarea vârfului firului de păr, totodată prezenţa ionilor de argint vor conduce la o normalizare a excreţiei glandelor sebacee şi astfel foliculii nu se vor mai usca datorită acidităţii ridicate specifice perturbării funcţiei glandelor respective), a pielii în general şi a unghiilor;
    adăugat în apa de baie: 20ml (purificator al pielii în general);
    băi de picioare şi băi de şezut: 10ml (potenţează efectele);
    pentru întreţinerea igienei zonei intime şi adăugat în clisme: 5-10ml;
    aplicat topic după ras ajută la regenerarea tenului agresat de lama de ras, diminuând riscul apariţiei iritaţiilor şi chiar infecţiilor în zona porilor lezaţi;
    în comprese sau cataplasme pentru o mai bună absorbţie în ţesuturi a substanţelor active din amestecul respectiv;
    pulverizat pe faţă, ochi, tâmple, ceafă, în stările de oboseală, conferind o senzaţie de prospeţime;
    topic în cazul înţepăturilor de insecte, aplicarea imediată ajută la neutralizarea enzimelor cu pH acid specifice insectelor care pot conduce la inflamaţii şi dureri nedorite;
    pulverizat pe toată suprafaţa afectată în cazul insolaţiilor, în paralel cu consumul intern (doza şoc), în cazul apariţiilor insolaţiilor. Pentru prevenţie este recomandată pulverizarea din 20 în 20 de minute în timpul băilor de soare pentru a diminua efectele secundare ale radiaţiilor la nivelul pielii. Desigur, este necesară precauţie şi evitarea orelor de vârf cu acţiune puternică ale razelor UV. Combinarea soluției de argint coloidal ionic 77ppm cu crema folosită pentru o bronzare uniformă sau uleiuri naturale (de măsline, de cocos) sau aplicat pe piele înaintea folosirii untului de cacao este o rețetă sigură pentru un ten sănătos şi efecte adverse diminuate în cazul helioterapiei sau băilor de soare;
    pe întreaga suprafaţă a corpului în caz de febră, frisoane, în paralel cu consumul intern (doza şoc);

Indicaţii:  amenoree, amenoree psihică, amnezie, andropauză, anemie , anexită, anemie megaloblastică, angină pectorală, angoasă, anorexie, anorexie psihică, anxietate, apendicită cronică, arsuri, arteroscleroză, artralgii, artrită, artroză , astenie fizică, astenie musculară, astenie psihică, atonie musculară, atripsie, atrofie musculară, boala fânului, boli infecţioase , bronşită, cataractă, cefalee , cistită, colagenoze, colici intestinale, comoţie cerebrală (preventiv), confuzie mintală, constipaţie , convalescenţă, coxartroză, crampe musculare, decalcifiere osoasă, demineralizare , depresie , dermită, eczemă , emfizem pulmonar, enterită, eripizel, escare, faringo-amigdalită , febră, furuncul, gripă, gută, guturai, herpes, hipertensiune arterială, hipotonie musculară, hepatită cronică, infarct miocardic (preventiv), infarct pulmonar (preventiv), infecţie cu escherichia coli (e. coli), infecţie urinară, infecţii bacteriene cronice, inflamaţii, insolaţii, insomnie, insuficienţa activităţii glandelor suprarenale, insuficienţă cardiacă cronică, insuficienţă renală cronică, intervenţii chirurgicale (pre- şi postoperator), ipohondrie, iritabilitate psihică, keratită, labilitate psiho-emoţională, laringită, leucocitoză, leucopenie, leucoree, litiază biliară, lumbago de cauză artritică, mastită, menopauză, mialgii, micoză cutanată, miocardită, mononucleoză infecţioasă, neurastenie, oreion, orjelet, orhită, panică, pareză, pericardită, pesimism, pioree alveolo-dentară, plăgi (cicatrizare dificilă), pneumonie virală, polineuropatii, psoriazis, rahitism, ramolisment cerebral, retard psihic, reumatism articular, rinofaringită, rinoree apoasă, rinoree purulentă, rubeolă, rujeolă, scădere în greutate, scăderea imunităţii, scăderea memoriei (faza de prenescenţă), schizofrenie, scleroză multiplă, senescenţă, sindrom down, sinuzită cronică, spasmofilie, spondilită ankilopoietică, stafilococie cutanată, sterilitate, stomatită, stres, susceptibilitate, tetanie, traheită, tulburări ale reflexelor (diminuare), tulburări de atenţie, tulburări de digestie şi de absorbţie, tuse, ulcer gastric şi duodenal, unghii deformate , uretrită, vaginită, varice, veruci, viroze, zona zoster.

Efecte secundare ale utilizării produsului Argentum+®77 nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Având dimensiuni nanometrice, acestea se elimină în mod natural în trei zile, conform studiului realizat timp de şase luni de Acad. Dr. Altman. Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun alt medicament sau remediu şi nici nu generează reacţii invazive cu substanţele naturale din organism.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Ok
scrisa de DAN / 18.04.2020 17:38
Panaceu.
Efect confirmat, problemele au disparut.
scrisa de Cristin Murgoci / 02.12.2018 16:24
Elixir.
Daca pana acum am folosit tot felul de alifii si nu aveam nici o speranta acest remediu pare un lucru extraordinar, bun la toate si asta din a doua zi de folosinta. Cred ca ajuta foarte mult sistemul imunitar si actioneaza mai mult pe cale naturala.
scrisa de Cristin Murgoci / 01.11.2018 20:18

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Argentum + 77ppm
480ml ARGENTUM +

103.01 lei
Argentum + concentrat 25 ppm -
480ml ARGENTUM +

47.94 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Spray argentum + 77ppm de la ARGENTUM + are un gramaj de 120ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.51 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Spray argentum + 77ppm 120ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ARGENTUM + ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.