Spray impotriva tantarilor helpic 100ml TRANSDERM

Producator: SYNCO DEAL
Brand: TRANSDERM
Forma prezentare: lichid, 100 ml
Pret magazine: 32.5 lei
Pret remediu.ro:
28.26 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Helpic Spray impotriva intepaturilor de tantari si tauni este solutia ideala pentru calatoriile in natura si pentru serile de vara petrecute in aer liber, pe malul unui lac. Pentru a evita aparitia unor boli, dar si pentru a scapa de mancarimile si durerile provocate de intepaturile de tantari, aplica Helpic Spray anti-tantari atat pe piele, cat sip e hainele subtiri, prin care poate patrunde intepatura tantarilor.

Helpic Spray creeaza o bariera protectoare impotriva intepaturilor deranjante ale tantarilor, taunilor si ale altor insect, ce dureaza pana la sase ore, este rezistenta la apa si eficienta chiar si in cazul transpiratiei intense. Helpic Spray impotriva tantarilor si a taunilor poate fi utilizat si de catre copii si de persoanele cu pielea sensibila.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Spray impotriva tantarilor helpic de la TRANSDERM are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 28.26 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Corp si baie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Spray impotriva tantarilor helpic 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la TRANSDERM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.