Spray pentru copii nasuc fericit cu propolis si miere 50ml PRISACA TRANSILVANIA

Producator: PRISACA TRANSILVANIA
Brand: PRISACA TRANSILVANIA
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret vechi: 54.71 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
50.33 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Produs 100% natural ; fără alcool
Aroma plăcută. Nu pișcă.

Ingrediente:

 propolis, miere, argint (coloidal), ulei esențial de portocal; apă


Cercetările recente au demostrat că propolisul și argintul, combinate, își maximizează efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidantă mai mică dar are o activitate antimicrobiană foarte mare. Contrar argintului, propolisul are o activitate antioxidantă mare și o activitate antimicrobiană mai scăzută. Combinația celor două este un produs cu o capacitate foarte mare atât antimicrobiană cât și antioxidantă.

PROPOLISUL
-este un veritabil antibiotic natural, folosit ca atare şi de către albine. S-a demonstrat că el are o acţiune antimicrobiană pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziţi şi fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis – bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, virus herpes simplex, virus gripal).

Este remarcabil faptul că, datorită marii sale variabilităţi de compoziţie, propolisul îşi păstrează nealterată capacitatea antimicrobiană, spre deosebire de antibioticele de sinteză, la care bacteriile dezvoltă în timp rezistenţă, fiind nevoie de introducerea periodică de noi şi noi antibiotice.
Principalele activităţi ale propolisului sunt activitatea antiseptică, activitate antioxidantă, antiinflamatorie, anestezie locală, etc.

ARGINTUL COLOIDAL
-este eficace împotriva oricărui virus și nu a reacționat negativ cu alte medicamente. Studiile științifice au demonstrat că în stare pură, distruge rapid bacteriile, chiar și pe cele extrem de rezistențe care se proliferează în urma agenților dezinfectanți. Acest metal acționează ca un catalizator, dezactivând o enzimă care facilitează acțiunea în interiorul celulelor (această enzimă este necesară bacteriilor anaerobe, virusurilor, mucegaiuriurilor și ciupercilor, paraziților – îi distruge încă de la stadiul de ou); le stopează prin blocarea utilizării propriilor celule ale corpului pentru replicare în doar câteva minute după contact (creează un mediu imposibil pentru supraviețuirea și multiplicarea lor).

Indicatii

 Tratamentul natural pentru răceala la copii, se poate folosi în situații de :   răceală, sinuzită, otită, riniită.

Mod de administrare/doze
A se agita înainte de utilizare.
Se aplică pe pielea nasului, prin pulverizare.
Aplicați între 1 și 3 ori pe zi.

Precauţii:

Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la îngredeintele produsului.
Testarea hipersensibilității se face de către specialiști. Acasă, puteți încerca această variantă (însă specialistul alergolog este cel care dă un verdict final):
– aplicați un puf pe pielea antebratului, deasupra încheieturii mâinii, pe interiorul antebrătului. În zona respectivă, pielea este mai sensibilă. Dacă după 20-30 minute nu apar mâncărimi, iritații, roșeață, treceți la faza următoare
– aplicați un puf în jurul buzelor, urmărind apariția efectelor neplăcute așa cum am detaliat mai sus

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sirop contra tusei fara zahar
250ml HYPERICUM

23.99 lei
Voseptol v
40tbl PLANTAVOREL

40.15 lei
Spray de gat pentru copii si adulti, gatulet fericit
20ml PRISACA TRANSILVANIA

44.99 lei
Spray pentru copii nasuc fericit cu propolis si miere de la PRISACA TRANSILVANIA are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 54.71 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Respirator si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Spray pentru copii nasuc fericit cu propolis si miere 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PRISACA TRANSILVANIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.