Stomachon 30cps BENELUX

Producator: BENELUX
Brand: BENELUX
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 94.83 lei
Pret remediu.ro:
82.46 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Stomachon Capsule pentru sindromul de intestin iritabil

 Asigură calmarea rapidă a simptomelor dureroase și a presiunii gazului în exces din tubul digestiv.

 Calmează durerea abdominală la pacienții cu sindrom de intestin iritabil, predominant diareic.

 Normalizează peristaltismul și reduce durerea, prevenind astfel ocluzia intestinală.

Aplicare: Stomachon® Capsule reprezintă un dispozitiv medical recomandat pentru ameliorarea simptomelor de acumulare excesivă a gazelor în abdomen și a durerii asociate cu aceasta, la pacienții cu sindrom de intestin iritabil (SII), inclusiv: senzația de balonare, dilatația abdominală, senzația de plin, eructație și durere asociată cu gazele din abdomen, constipație și diaree.

Ingrediente: Argilă minerală naturală, polidimetilsiloxan 125 mg, hidroxipropilmetilceluloză, celuloză microcristalină, acid stearic, dioxid de silicon, dioxid de titan, ulei din semințe de helianthus annuus (floarea soarelui).

Cum acționează: Ingredientele active sunt argilă minerală naturală (silicat de aluminiu și magneziu) și simeticonă. Acestea nu se absorb la nivel intestinal. Argila minerală naturală absoarbe toxinele, bacteriile și rotavirusul, prevenindu-le să adere la membrana intestinală. Simetico- na permite bulelor de gaz din stomac și intestine să se combine mai ușor, facilitând eliminarea gazelor.

Dozare și utilizare: Stomachon® Capsule pentru sindromul de intestin iritabil se administrează oral. Doza recomandată pentru adulți și copii în vârstă de 12 ani și mai mari este de 2 capsule, de 3 ori pe zi, pe o perioadă de 2-4 săptămâni. Stomachon Capsule se administrează în timpul mesei sau după masă. Capsula se înghite întreagă cu un pahar mare de lichid (200 ml).

Durata utilizării: Nu utilizați Stomachon  Capsule mai mult de 30 de zile, în timpul unei singure perioade de tratament. Tratamentul se poate relua după 4 zile.

Efecte secundare: Simptomele gastrointestinale sunt cel mai des întâlnite în timpul administrării de argilă minerală naturală; durere abdominală, balonare, constipație, diaree și flatulență.

Contraindicații: Reacție alergică la ingredientele din acest dispozitiv medical.

Utilizarea în timpul sarcinii și/sau alăptării: Deși argila minerală naturală și simeticona nu se absorb, nu s-a evaluat încă în mod adecvat siguranța în timpul sarcinii. Nu sunt disponibile date controlate referitoare la sarcina umană sau excreția în laptele matern. Femeilor li se recomandă să consulte medicul sau farmacistul înainte de administrarea acestui dispozitiv medical.

Avertizări:

 Nu utilizați Stomachon® Capsule dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare dintre ingrediente;

 Nu mestecați sau mușcați din capsule. Nu lăsați capsulele să se dizolve în gură;

 A nu se lăsa la îndemâna copiilor;

 Nu este recomandat pentru copii sub vârsta de 12 ani.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Fulgi de ovaz
1gr SANO VITA

17.04 lei
Stomachon de la BENELUX are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 82.46 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Stomachon 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BENELUX ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.