Sushdeyy calm si pace mintii 30cps BIO VITALITY

Producator: AMALBO CONSULTING
Brand: BIO VITALITY
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 77.16 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
72.53 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Compozitie:
Fiecare capsula contine extracte (echivalent pulbere) din:
Centella Asiatica 68,5 mg
Convolvulus Pluricaulis 50 mg 
Acorus Calamus 10 mg 
Tinospora Cordifolia 68,5 mg
Nardostachys Jatamansi 50 mg 
Lavandula Stoechas 200 mg 
Celastrus Paniculatus 8 mg 

Proprietati ale plantelor care intra in compozitia Sushdeyy:
Un produs de referinta in abordarea Ayurvedica a patologiei sistemului nervos central. Binecunoscute pentru proprietatile lor fitoterapeutice, Lavandula Stoechas si Nardostachys Jatamansi sunt plante recomandate ca remedii in stari de iritabilitate nervoasa, spasme, epilepsie ajutand la detensionarea rigiditatii musculare, atenuarea spasmelor (contractiilor bruste sau involuntare), sustinand eficient medicatia anticonvulsiva si antiepileptica.
Celor doua plante li se alatura proprietatile Tinosporei Cordifolia care ajuta la reducerea exceselor comportamentale ale persoanelor hiperactive, agitate sau ale copiilor hiperactivi.
Celastrus Paniculatis (sau "cea care limpezeste creierul”), Centella Asiatica si Convolvulus Pluricaulis, constituie o combinatie de plante ce ajuta la imbunatatirea memoriei, a puterii de concentrare si invatare, cu efecte benefice in retard mental sau in alte afectiuni ale sistemului nervos central.
De retinut ca Centella Asiatica ajuta si la eliminarea toxinelor metabolice acumulate la nivelul creierului si musculaturii, epurand organismul de metale grele. Formula in ansamblu favorizeaza o stare de calm si echilibru mental.

Indicatii:
Paralizie cerebrala (paraplegie flasca sau spastica, hemiplegie, tetraplegie), invaliditate temporara, rigiditate musculara, sciatica, spasme, convulsii, epilepsie, boala Parkinson, boala Alzheimer, isterie, schizofrenie, dementa, mongolism si ca adjuvant pentru orice medicament anti-epileptic, anti-convulsiv in vederea prevenirii pierderilor de memorie si a hipertensiunii arteriale.

Administrare:
Copii intre 5-9 ani - 1 capsula/zi pe termen lung.
Copii intre 9-15 ani - 2 capsule/zi minim 3 luni, urmat de 1 capsula/zi pe termen lung.
Copii peste 15 ani si adulti - 1-2 capsule o data pana la 4 ori pe zi sau dupa sfatul consultantului de specialitate.

Contraindicatii:
Nu s-a demonstrat in cazul tratamentului cu Sushdeyy nicio contraindicatie, incompatibilitate.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Censton hrana creierului
30cps BIO VITALITY

68.06 lei
Sirin reda starea de calm si de seninatate
30cps BIO VITALITY

47.22 lei
Alive!
30tbl NATURES WAY

82.64 lei
Sushdeyy calm si pace mintii de la BIO VITALITY are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 77.16 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sushdeyy calm si pace mintii 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIO VITALITY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.