Test rapid boala lyme cauzata de capusa 1buc 1buc BARZA

Producator: BARZA
Brand: BARZA
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret vechi: 56.51 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
51.99 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere

Iesirile la iarba verde si muscaturile de capuse nu mai sunt un stres!

Autotest pentru detectarea infectiei cu Borrelia din sange, cauzata de muscatura de capusa. Cu ajutorul TESTULUI RAPID PENTRU BOALA LYME, este posibila detectarea anticorpilor specifici (IgM ), in cazul infectarii cu Borrelia bacterium, la 2-6 saptamani dupa muscatura de capusa.

Factori de risc si solutii rapide

Simptomele si semnele tipice includ febra, cefaleea, oboseala si un rash caracteristic numit “eritem migrator”. Netratata, infectia poate afecta articulatiile, inima si sistemul nervos. Cele mai multe cazuri de boala Lyme pot fi tratate cu succes cu antibiotice.

Testul rapid pentru Boala Lyme de la BARZA Alert este de un real folos in diagnosticarea bolii Lyme, atunci cand este folosit corect. Ca si in cazul altor infectii, analizele pentru boala Lyme masoara anticorpii produsi de celulele sanguine ca raspuns la infectie.

Este nevoie de cateva saptamani dupa producerea infectarii pentru ca organismul sa produca suficienti anticorpi care sa poata fi detectati.

Continutul cutiei

– 1 test tip caseta, ambalat individual
– 1 pipeta de plastic
– 1 plic cu desicant
> 2 lantete sterile pentru proba de sange
> 1 flacon picurator continand 1ml diluant
> 1 tampon cu solutie antiseptica pentru piele
> Instructiuni de utilizare

Intructiuni de utilizare

Presati lanteta cu latura din care s-a scos capacul, de varful unui deget.

Puneti sangele colectat cu pipeta in orificiul casetei de testare.

Citirea rezultatului

REZULTAT NEGATIV
Numai o linie colorata apare sub semnul C (Control). Acest rezultat inseamna ca nu au fost detectati in sange anticorpi impotriva Borrelia bacterium.

REZULTAT POZITIV
Doua linii colorate apar in fereastra, sub semnele T (Test) si C (Control). Intensitatea liniei T poate fi mai clara decat intensitatea liniei C. Acest rezultat inseamna ca au fost detectati in sange anticorpi impotriva Borrelia bacterium si ca infectia a inceput sa se produca.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Test rapid boala lyme cauzata de capusa 1buc de la BARZA are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 56.51 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Teste de sarcina si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Test rapid boala lyme cauzata de capusa 1buc 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BARZA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.