Test veneris chlamydia trachomatis 1buc BARZA

Producator: BARZA
Brand: BARZA
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 97.91 lei
Pret remediu.ro:
85.14 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere

Testul Veneris de clamidioza este un test precis, rapid si simplu de facut acasa, care depisteaza prezenta bacteriei Chlamydia Trachomatis in secretiile din profunzimea vaginului (col uterin).  Acest test este doar pentru femei.

Clamidioza este o infectie cu transmitere sexuala care nu are simptome la 75% dintre femei si 50% dintre barbati. Infectia nedescoperita si netratata poate avea consecinte grave ca infertilitateacancerul de col uterin, sarcini extrauterine sau nasteri premature.

Cutia contine o caseta de testare, eprubeta cu solutie tampon, un betisor cu capat din bumbac steril pentru colectarea secretiei vaginale, prospect de utilizare.

Cititi cu atentie instructiunile de utilizare din cutie!

Daca rezultatul este pozitiv, consultati medicul pentru tratament, impreuna cu partenerul. Aceasta infectie se transmite sexual!

Recomandari:

Testati-va regulat cu Testul Veneris pentru depistarea infectiei cu Chlamydia daca aveti o viata sexuala activa. In general, infectia cu Chlamydia nu prezinta simptome si se transmite prin contacte sexuale neprotejate vaginale, orale si anale.

SPECIFICATII

TIP PRODUS                test rapid, dispozitiv medical

PENTRU                       femei

CONTINUT CUTIE     o caseta de testare, eprubeta cu solutie tampon, un betisor cu capat din bumbac steril pentru colectarea secretiei vaginale, prospect de utilizare

UTILIZARE                   acasa, auto-testare

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30+10tbl DOPPEL HERZ

34.53 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Test veneris chlamydia trachomatis de la BARZA are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 85.14 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Teste diverse si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Test veneris chlamydia trachomatis 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BARZA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.