Tranquil sleep 90cps NATURAL FACTORS

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: NATURAL FACTORS
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret vechi: 120.01 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
114.01 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
12 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

  Actiune:

Te ajută să adormi mai repede

Funcționează în armonie cu hormonii naturali ai somnului

Promovează somnul odihnitor, astfel încât vă treziți reîmprospătat și înviorat

Induce relaxare și scade răspunsul corpului la stres

COMPOZIȚIE:

INGREDIENTE: capsulă: gelatină, glicerină, apă purificată ; agent de încarcare: ulei de In ; Suntheanine®L-teanina – 102,07 mg.*; agent de îngroșare: ceară galbenă de albine; emulsifiant: lecitină din Floarea-soarelui; extractpulbere din fructe de Griffonia simplicifolia, cu 95% 5-HTP5-hidroxitriptofan -15,79 mg*; agenți de glazurare: apă purificată, etilceluloză, trigliceride cu catena medie, acid oleic, alginat de sodiu, acid stearic; melatonină – 1,53 mg* (*doza zilnică2capsule furnizează: 200 mg. teanină, 30 mg. 5-HTP si 3 mg. melatonină).

ADMNINISTRARE:

Mod de utilizare (adulți): 2 capsule pe zi, cu 30-45 minute înainte de culcare, sau cum vă recomandă specialistul. La anumite persoane, 5- HTP poate provoca o sensibilitate la nivelul stomacului, deci nu luați suplimentul pe nemâncate. Consultați specialistul, daca doriți să utilizați suplimentul mai mult de 4 săptămâni. Capsulele Tranquil Sleep au un înveliș enteric pentru o mai buna absorbție.

Atenționări și precauții:

Consumarea acestui produs în asociere cu alcool sau oricare alt medicament sau supliment cu efecte sedative nu este recomandabil.

Consultați specialistul înainte de utilizare dacă suferiți de astm, boli cardiovasculare, probleme hormonale, diabet, sau hipoglicemie, boli ce afectează sistemul imunitar, boli hepatice sau afecțiuni renale cronice, epilepsie, migrene, depresie sau dacă luați Carbidopa, antidolorigene, sau medicamentesuplimente cu acțiune serotoninergica. Acestea pot include, printre altele, L-Tritofan, S-Adenosilmetionina (SAMe), Sunătoare, antidepresive, medicamente pentru tuse sau răceală ce conțin dextrometorfan, medicamente pentru greată sau migrene.

Consultați specialistul înainte de utilizare dacă luați anticoagulante, antiepileptice, medicamente pentru tensiune arterială, imunosupresoare, sedative, hipnotice, psihotrope sau steroizi.

Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați, sau dacă suferiți de sclerodermie.

La anumite persoane poate cauza somnolență.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Tranquil sleep de la NATURAL FACTORS are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 120.01 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tranquil sleep 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURAL FACTORS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.