Ulei de primula epo-1000 60cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: gelule, 60 buc
Pret vechi: 78.97 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
72.65 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Canadian Evening Primrose (Primula Canadiana de seara) este o planta originara din Canada. Uleiul extras din Primula Canadiana contine o proportie mai mare de acizi grasi nesaturati, care sunt esentiali organismului si pe care nu ii obtinem suficient din dieta alimentara obisnuita. Uleiul de primula fabricat de Laboratoarele CELEX este presat la rece din plante proaspete. Doar in acest fel se pastreaza caracteristicile terapeutice ale acestui produs. Adaosul de Acetat de Vitamina E (din surse naturale) asigura mentinerea potentei pe perioada de valabilitate si totodata adauga si un efect antioxidant acestui produs.

Actiune
Uleiul de primula este foarte util in urmatoarele afectiuni: scaderea tensiunii arteriale, controlul greutatii corporale, reducerea riscului formarii de cheaguri sanguine, reducerea riscului la afectiuni cardiovasculare si infarct. Este, de asemena, eficienta in combaterea afectiunilor dermatologice, plagilor ai astmei. Uleiul de primula ofera si alte beneficii, cum ar fi combaterea simptomele neplacute pre-menstruale (sindromul pre-menstrual – PMS), protejeaza ficatul impotriva efectelor alcoolului, intareste sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire. Primula este, de asemena, utila in combaterea starilor depresive la femei cauzate, in principal, de afectiuni ale glandei tiroide. Administrat in doze mai mari, unele studii sugereaza efecte benefice pentru bolnavii de scleroza multipla.

Compozitie
/ capsula: ulei (obtinut prin presare la rece) din Luminita - noptii (Oenothera biennis) - 1000 mg, continand 100 mg GLA (acid gamma-linolenic); Acid linoleic (70%) - 700 mg
Capsula din gelatina: gelatina porcina – 325 mg, glicerina din nuca de cocos – 25 mg, vitamina E - 10 mg.
Nu contine: lactate, oua, gluten,soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori, arome, coloranti sau conservanti artificiali.

Administrare
cate 2 capsule de 1-3 ori pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Luminita noptii1000.00mg

Alte produse similare

Evening primrose… ROTTA NATURA
Evening primrose…
ROTTA NATURA
Evening primrose… ROTTA NATURA
Evening primrose…
ROTTA NATURA
Evening primrose… ROTTA NATURA
Evening primrose…
ROTTA NATURA
Luminita noptii COSMOPHARM
Luminita noptii
COSMOPHARM
Feminin confort PRO NATURA
Feminin confort
PRO NATURA
Evening primrose… PRO NATURA
Evening primrose…
PRO NATURA
Evening primrose PRO NATURA
Evening primrose
PRO NATURA
Dismenocalm PRO NATURA
Dismenocalm
PRO NATURA
Ulei de luminita… HERBALSANA
Ulei de luminita…
HERBALSANA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Agaricus Blazei Murill 1000 mg
90cps PROVITA

83.16 lei
Ulei de primula epo-1000 de la PROVITA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 78.97 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine luminita noptii. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de primula epo-1000 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre luminita noptii:

Nu am gasit vreun articol relevant.