Ulei de ricin cu vitamina a 100ml TIS

Producator: TIS FARMACEUTIC
Brand: TIS
Forma prezentare: lichid, 100 ml
Pret magazine: 17.34 lei
Pret remediu.ro:
15.08 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente
Descriere:
Uleiul de ricin îmbogățit cu vitamina A are proprietăți regenerante, nutritive și emoliente asupra epidermei uscate, unghiilor cu tendință de rupere și exfoliere, precum și asupra părului tern, devitalizat, casant.

Datorită carotenoidelor din compoziție (în special betacaroten), extractul uleios de morcov potențează efectul produsului, conferindu-i și proprietăți antioxidante.

Principii active:
ulei de ricin, extract uleios din morcov, vitamina A.

Mod de utilizare:
– îngrijirea pielii: se aplică câteva picături pe piele și se masează ușor până la absorbția completă a produsului;
– îngijirea unghiilor: se aplică o picătură de produs la baza și pe toată lungimea unghiei, se lasă în contact cel puțin 15 minute;
– îngrijirea părului: se aplică o cantitate de produs suficientă pentru a asigura pătrunderea la rădăcina și întinderea pe toată lungimea firului de păr; se masează ușor; se lasă în contact cel puțin 15 minute; se spală părul în mod obișnuit.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Hya 300+ Acid hialuronic pur
90cps PROVITA

133.25 lei
Ulei de argan
10ml ADAMS SUPPLEMENTS

13.17 lei
Ulei de ricin cu vitamina a de la TIS are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 15.08 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea parului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de ricin cu vitamina a 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la TIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.