Ulei esential de eucalipt 10ml ADAMS SUPPLEMENTS

Producator: ADAMS VISION
Brand: ADAMS SUPPLEMENTS
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 14 lei
Pret remediu.ro:
12.17 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiul esential de eucalipt este cel mai folosit ulei in tratarea simptomelor de raceala, gripa si alte boli ale sistemului respirator. Acest ulei poate fi folosit ca si odorizant, care purifica si improspateaza aerul.

Eucaliptul este nativ in Australia, Tasmania si in regiunea de est al Indoneziei. Are nenumarate beneficii si este renumit pentru tratarea bolilor respiratorice. Are proprietati analgezice, antiimflamatoare, antivirale, antibacteriene, antinevralgice, expectorante si febrifuge.

Este recomandat in caz de: herpes, arsuri usoare, infectii ale pielii, muscaturi de insecte, stari febrile, nas infundat si dureri de cap, artrita reumatoida, circulatie deficitara, probleme respiratorii: tuse, astm, sinuzita, bronsita. Este deosebit de util in masarea zonelor tensionate.

Uleiul esential de eucalipt indeparteaza matreata si vindeca infectiile scalpului. Se poate adauga in samponuri si balsamuri.

Ucide microbii!
Acest ulei poate fi folosit ca si odorizant, care purifica si improspateaza aerul in casa!

Modul de intrebuintare in aromaterapie:
• Inhalatiile sunt foarte potrivite pentru tratarea problemelor respiratorii, a racelilor, gripei si pentru pregatirea tenului in vederea unui tratament cosmetic. Pentru aceasta, se toarna intr-un vas 1 l de apa clocotita si se adauga 3-4 picaturi de ulei. Vaporii degajati se inspira stand aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare.
• Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esentiale. Pentru o sedinta de masaj se adauga 4-6 picaturi de ulei esential in aproximativ 10 ml ulei de masaj.
• Baia este o cale foarte placuta si totodata eficienta de a folosi uleiurile prin relaxarea care o induce apa calda si prin faptul ca porii se dilata, pemitand uleiului sa patrunda prin tegumente. Uleiurile se adauga inainte de a incepe baia si nu mai devreme, deoarece datorita caldurii ele se evaporeaza foarte usor. Astfel, pentru o baie se pun 4-6 picaturi de ulei esential (sau 4-6 picaturi de amestec) in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, apoi se toarna in cada si se amesteca bine. Baia va dura 10-20 minute.
• O compresa fierbinte este un mod eficient de a trata multe probleme ale pielii, ca de exemplu injectiile, sau durerile mulsculare de natura reumatica. Cantitatea de ulei depinde de suprafata pielii pe care aplicati compresia: 2 picaturi pentru suprafete mici, 6-8 picaturi pentru suprafete mari.
• Candela (lampa) odorizanta se foloseste pentru a aromatiza camera, pentru a genera o stare de spirit pozitiva, tonica, sau dimpotriva de relaxare, sau pur si simplu pentru a crea o atmosfera speciala. Pentru aceasta, se pune apa calduta in farfuria candelei, se adauga 3-5 picaturi de ulei si se aprinde lumanarea.

A se folosi pentru uz extern.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Eucalipt

Alte produse similare

Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Respiral forte… DACIA PLANT
Respiral forte…
DACIA PLANT
Salix 500 DACIA PLANT
Salix 500
DACIA PLANT
Triomicin DACIA PLANT
Triomicin
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai bronhofit… FARES
Ceai bronhofit…
FARES
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Glucose optimizer JARROW FORMULAS
Glucose optimizer
JARROW FORMULAS
No snorz KAL
No snorz
KAL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei esential de eucalipt
10ml SOLARIS

10.61 lei
Mladite de zmeur
60cps PRO NATURA

16.91 lei
Ulei esential de eucalipt de la ADAMS SUPPLEMENTS are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.17 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri aromoterapie si contine eucalipt. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential de eucalipt 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADAMS SUPPLEMENTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre eucalipt:

Nu am gasit vreun articol relevant.