Ulei esential de eucalipt 30cps VITACARE

Producator: VITACARE
Brand: VITACARE
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 72.68 lei
Pret remediu.ro:
63.20 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficii :
Prezinta proprietati antiseptice, expectorante, antiinflamatoare si calmante asupra sistemului respirator
Recomandat in cazul afectiunilor respiratorii acute si cronice (sinuzite, bronsite, rinite) in cazul copiilor mai mari de 6 ani si adultilor
Este indicat in perioadele de convalescenta si refacere a organismului
S-a dovedit a fi util mai ales in cazul ameliorarii simptomelor asociate racelii si gripei, ajutand respiratia in caz de nas infundat

Compozitie :
Ulei esential de eucalipt (eucalyptus radiata)  50.00 mg
Excipienti : lecitina (non-gmo)  450.00 mg

Actiune :
Capsulele eucalipt – ulei esential prezinta proprietati antiseptice, expectorante, antiinflamatoare si calmante asupra sistemului respirator, conferite de principiile active existente in componenta sa.

Indicatii:
Eucalipt - ulei esential este un produs ce ofera avantajele fitoterapiei si aromaterapiei prin intermediul capsulelor 100% vegetale, fiind un supliment alimentar recomandat in cazul afectiunilor respiratorii acute si cronice (sinuzite, bronsite, rinite) in cazul copiilor mai mari de 6 ani si adultilor. de asemenea, este indicat in perioadele de convalescenta si refacere a organismului.
Uleiul esential de eucalipt din compozitia produsului se obtine prin distilarea fractionata a frunzelor de eucalyptus radiata, metoda de obtinere ce asigura prezenta a numeroase principii active ca: piperitona (40-50%) si felandren-terpenele (30%). Continutul de flavonoide liposubile, taninuri, rezine, piperitona, recomanda uleiul esential de eucalipt in tratarea afectiunilor respiratorii acute sau cronice. S-a dovedit a fi util mai ales in cazul ameliorarii simptomelor asociate racelii si gripei, ajutand respiratia in caz de nas infundat. Actiunea sa antivirala se manifesta benefic si in infectii respiratorii ca: sinuzita, pneumonie, bronsita. Prin deblocarea cailor respiratorii si fluidificarea secretiilor are loc usurarea respiratiei si reducerea crizelor de febra intermitenta, cu scaderea temperaturii corpului. Principala substanta activa a uleiului de eucalipt este eucalyptolul, care are proprietati antibacteriene si dezinfectante. Functioneaza, de asemenea, ca diuretic, reduce glicemia si usureaza tusea si febra.

Atentionari speciale :
Nu se administreaza copiilor sub 6 ani si femeilor insarcinate sau care alapteaza si in cazul hipersensibilitatii la unul dintre principiile active. Evitati asocierea cu alte suplimente alimentare ce contin uleiuri esentiale. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Mod de administrare :
1x3 capsule /zi, timp de 3 zile inainte de masa si recomandate a se administra inca 2 luni dupa indepartarea simptomelor acute.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Eucalipt50.00mg
Lecitina450.00mg

Alte produse similare

Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Respiral forte DACIA PLANT
Respiral forte
DACIA PLANT
Salix 500 DACIA PLANT
Salix 500
DACIA PLANT
Triomicin DACIA PLANT
Triomicin
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai bronhofit… FARES
Ceai bronhofit…
FARES
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Glucose optimizer JARROW FORMULAS
Glucose optimizer
JARROW FORMULAS
No snorz KAL
No snorz
KAL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ceai de echinaceea
25pl HOFIGAL

4.98 lei
Ulei esential de eucalipt de la VITACARE are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 63.20 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine eucaliptlecitina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential de eucalipt 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITACARE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre eucalipt:

Nu am gasit vreun articol relevant.