Ulei esential din arbore de ceai australian 10ml HERBALSANA

Producator: HERBAVIT
Brand: HERBALSANA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 14.56 lei
Pret remediu.ro:
12.66 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ulei esential de Arbore de Ceai Australian - 100 % pur fara adaos.

Mod de utilizare:
Masaj:
4-6 picaturi de ulei esential incorporat intr-un ulei vegetal.
Baie:5-10 picaturi in apa de baie.
Aromaterapie: 3-5 picaturi amestecat cu apa.

INGREDIENTE: ulei esential de arbore de ceai australian (Melaleuca alternifolia)

Pastrare: a se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina soarelui.
- are un miros specific, ierbos cu note lemnoase.

Proprietati: antiviral, antimicrobian, antiseptic, antifungic, antiinfectios, dezinfectant si tonic.

Se poate folosi ca adjuvant in: infectiile respiratorii, ale tractului urinar, in cistite, uretrite, infectii cu candida, utilizat prin bai de sezut, in cazul afectiunilor respiratorii prin inhalatii. În tratamente cosmetice si pentru ingrijirea parului se foloseste ca adjuvant in cazul: tenului gras, acneic, al eruptiilor cutanate si herpesului, al micozelor unghiilor, pentru scalpul cu exces de sebum si matreata. Amestecat intr-un ulei de baza, se foloseste prin masaj local in caz de: raceala, artrita, dureri de picioare, in cazul intepaturilor de insecte si al arsurilor solare. Amestecat in putin alcool dezinfecteaza ranile superficiale, zgarieturile si taieturile. Adaugat in apa de gura sau in pasta de dinti, improspateaza respiratia, previne placa bacteriana si mentine sanatatea gingiilor. Combinata cu gelul de Aloe Vera, contribuie la atenuarea durerilor in zona zoster. În aromaterapie: pentru  improspatarea si dezinfectarea aerului, invioreaza mintea, corpul si spiritul, inspira incredere si optimism.

Contraindicatii: persoanele cu tenul sensibil.

A nu se utiliza nediluat!
A nu se lasa la indemana copiilor!
A se evita contactul cu ochii!
Nerecomandat femeilor gravide, mamelor care alapteaza, persoanelor alergice la acest produs.
Unele uleiuri pot provoca reactii alergice la persoanele sensibile, de aceea este necesara testarea sensibilitatii

Numai pentru uz extern!

ARBORE DE CEAI AUSTRALIAN

    Uleiul de arbore de ceai este un ulei esential extras din frunzele de Melaleuca alternifolia, o planta orginara din Australia.  Are proprietati antiseptice si este folosit ca tratament adjuvant in tratarea ranilor si prevenirea infectarii lor, taieturi superficiale, arsuri (inclusiv arsuri solare), acnee, ciuperca piciorului, infectii fungice minore.
  Au dovedit actiunile antiseptice, antimicrobiene, antifungice ale acestui ulei (datorita compusilor sai activi), mai ales in ceea ce priveste combaterea infectiilor fungice, acneei sau infectiilor vaginale. Uleiul a fost utilizat ca tratament complementar si in tratarea plagilor chirugicale, si in tratamente stomatologice.
    Uleiul se utilizeaza de obicei diluat si nu se recomanda administrarea sa pe cale orala deoarece poate fi toxic. Compusii uleiului de arbore de ceai sunt responsabili pentru actiunile sale benefice.
  Specialistii considera ca uleiul de arbore de ceai este foarte sigur pentru administrarea tegumentara, locala, si ca poate fi aplicat zilnic pe piele. Daca este aplicat in stare pura, in concentratie de 100%, uleiul poate determina aparitia unei iritatii locale, de aceea nu se utilizeaza nediluat.
   Uleiul din arborele de ceai este folosit in produse pentru igiena orala, lotiuni pentru corp, sampoane (in special in formulele antimatreata, sau destinate pielii sensibile a capului), balsam pentru buze, si produse destinate tratarii infectiilor fungice ale unghiilor, in creme antifungice, in creme recomandate in tratamentul acneei moderate

-Uleiul de arbore de ceai este integrat si in produse de uz stomatologic : pasta de dinti si apa de gura. In cazul in care el este un ingredient activ in astfel de produse, pacientii trebuie sa fie foarte prudenti si sa nu-l inghita.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Arbore de ceai

Alte produse similare

Crema pentru calcaie HERBALSANA
Crema pentru calcaie
HERBALSANA
Crema pentru calcai… HERBALSANA
Crema pentru calcai…
HERBALSANA
Crema pentru calcai… HERBALSANA
Crema pentru calcai…
HERBALSANA
Salicylic acid… LIFE - FLO
Salicylic acid…
LIFE - FLO
Salicylic acid… LIFE - FLO
Salicylic acid…
LIFE - FLO
Crema antiacnee… HERBAGEN
Crema antiacnee…
HERBAGEN
Non dolor AYURMED
Non dolor
AYURMED
Gel calmant pentru… SANTADERM
Gel calmant pentru…
SANTADERM
Lotiune impotriva… ERBA VITA
Lotiune impotriva…
ERBA VITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Reishi Bio-Active 5000
90cps PROVITA

85.05 lei
Ulei esential din arbore de ceai australian de la HERBALSANA are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.66 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri aromoterapie si contine arbore de ceai. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential din arbore de ceai australian 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBALSANA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre arbore de ceai: