Ulei esential lavanda 100% pur definit botanic si biochimic 10ml FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 28.18 lei
Pret remediu.ro:
24.50 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

 Beneficii

100% Pur. Nu este amestecat cu alte uleiuri esențiale sau componente sintetice, cu uleiuri vegetale grase sau uleiuri minerale. Fără solvenți chimici.

100% Natural. Obținut prin distilare cu aburi.

100% Verificat. Definit biochimic și botanic: Constă în cunoașterea exactă a speciei plantei aromatice din care se obține uleiul esențial și determinarea precisă, prin analize cromatografice, a constituenților biochimici cu desemnarea componentului majoritar.

Profil biochimic: linalool, acetat de linalil.

    susține sănătatea căilor respiratorii datorită activității antibacteriene împotriva bacteriilor care cauzează probleme la acest nivel;
    ajută la obținerea unui somn sănătos;
    reduce stările de neliniște, iritabilitate și tensiune nervoasă;
    susține relaxarea;
    contribuie la reglarea digestiei perturbate pe fond de stres;
    folosit extern, liniștește iritațiile pielii și calmează iritațiile produse de înțepăturile de insecte.

Arii de acțiune: Antiaging | Balonare | Calm și relaxare | Dureri de cap | Inimă | Intestin iritabil | Menopauză | Nas înfundat | Paraziți intestinali | Piele | Prostată | Răgușeală | Respirator | Somn odihnitor | Tensiune | Tuse iritativă | Urinar | Vezică biliară

    Descriere   

Lavanda este o plantă renumită pentru calităţile calmante şi pentru parfumul său delicat. Originară din Franţa, lavanda este cultivată peste tot în lume pentru uleiul său esenţial, dar şi ca plantă ornamentală. De secole, femeile aşează în dulapuri săculeţi cu lavandă pentru mirosul plăcut pe care îl imprimă lenjeriei şi pentru îndepărtarea insectelor. Numele acestei plante vine din limba latină, unde lavare înseamnă a spăla, a curăţa.

Tip produs: Supliment alimentar

Greutate netă: 10 ml

Condiții de păstrare: La loc uscat și la temperatura mediului ambiant

    Ingrediente    

Ulei esențial de lavandă (Lavandulae aetheroleum), obţinut prin distilare cu aburi din florile speciei Lavandula angustifolia Mill. (L. officinalis).

Profil biochimic: linalool, acetat de linalil.

    Mod Administrare
 

Uz intern

Copii 3-6 ani: 1-2 picături de 2 ori pe zi.

Copii 7-14 ani: 2-3 picături de 3 ori pe zi.

Adulți: 4-5 picături de 3 ori pe zi.

Cantitatea de ulei recomandată se amestecă cu o linguriță de miere sau sirop.

Se folosește timp de 7-14 zile sau la nevoie. Se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

Uz extern, Adulți și copii peste 3 luni

Inhalații:

- pentru sănătatea căilor respiratorii: puneți 3-4 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte, inspirați  timp de 5-10 minute stând aplecat peste vas cu capul acoperit cu un prosop;

- pentru relaxare și un somn liniștit: difuzați 4-5 picături de ulei esențial în încăpere cu ajutorul unui difuzor sau pulverizator. La nevoie, se poate aplica 1 picătură pe frunte și tâmple.

- pentru reducerea stărilor de stres, neliniște sau iritabilitate: aplicați 1-2 picături de ulei esențial pe un șervețel sau dischetă de bumbac și inhalați. Se poate aplica 1 picătură pe frunte și tâmple.

Masaj:

Pentru relaxare și un somn mai bun: amestecați 1-2 picături de ulei esențial  cu 10 ml ulei gras (măsline, sâmburi de struguri, etc.). După masaj uleiul nu trebuie îndepărtat prin spălare timp de 6-8 ore.

Baie:

Pentru relaxare, somn bun adăugați 5-6 picături de ulei esențial în apa de baie.

Aplicare locală:

În cazul unor iritații ale pielii sau înțepături de insecte, aplicați 1-2 picături de ulei esențial nediluat direct pe zonele afectate.

Atenționări:

În uz intern, nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, copiilor sub 3 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

În uz extern, nu se va folosi în primele 3 luni de sarcină, la sugari sub 3 luni. Se poate folosi în perioada de alăptare. La sugari de peste 3 luni și apoi până la vârsta de 3 ani se poate aplica pe piele cu ulei esențial de lavandă diluat cu ulei gras de migdale sau de cocos în proporție de 1:4 (1 parte ulei esențial și 4 părți ulei gras).

Evitați supradozarea, abuzul și contactul cu ochii.

Asocieri recomandate:

Pentru relaxare, în uz extern, se poate combina cu ulei esențial de: Bergamot-N139, Tămâie-R54, Portocale-N174, Petitgrain-N175, Lămâie-R15.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Gluco care
60cps PROVITA

87.88 lei
Ulei esential lavanda 100% pur definit botanic si biochimic de la FARES are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 24.50 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Antirid si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential lavanda 100% pur definit botanic si biochimic 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.