Uridine 250mg 30cps GOOD ROUTINE

Producator: SECOM
Brand: GOOD ROUTINE
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 119.07 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
109.54 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
11 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Formula sinergica ce reuneste o concentratie bine definita de uridina (250 mg) si magneziu, cu rol important in formarea sinapselor neuronale, sustinerea performantei cognitive si a bunei functionari a sistemului nervos periferic.

Avantaje Uridine 250 mg
º Asociaza compusi cu actiune sinergica in sustinerea functiei sinaptice
º Concentratii bine definite ale ingredientelor active.
º Eticheta sincera, fara alergeni comuni (Fara adaos de: GMOs, gluten, crustacee, peste/derivate din peste, oua, nuci/arahide sau derivate, soia, lapte si derivate din lapte (inclusiv lactoza))

Formula sinergica ce reuneste uridina si magneziul pentru sustinerea functionarii sistemului nervos periferic:
º Uridina- nucleotida ce sustine sinteza membranelor celulare neuronale si imbunatatirea functiei sinaptice cerebrale
º Magneziu - sustine captarea uridinei in celule, impreuna formand o sinergie cu rol important in sustinerea functiei de semnalizare nervoasa si conducere neuromusculara

Potrivit pentru:
º Sustinerea performantei cognitive
º Sustinerea starii emotionale si a motivatiei
º Persoane cu deficit de concentrare si memorie
º Persoane cu disconfort (senzatie de furnicaturi) la nivelul extremitatilor
º Sustinerea functionarii normale neuronale

Uridina monofosfat:

    Este una dintre cele patru componente de baza ale acidului ribonucleic (ARN) si ofera suport in mentinerea functiei sinaptice cerebrale, prin:
    sustinerea sintezei de fosfolipide esentiale pentru membranele celulare neuronale
    conexiunilor sinaptice de la nivelul neuronilor (uridina este precursor al fosfatidilcolinei- componenta membranelor dendritice care sustin functia sinaptica si participa la formarea mielinei (cu rol important in sustinerea conducerii impulsurilor nervoase))
    suport in sinteza normala a neurotransmitatorilor acetilcolina si dopamina
    De asemenea, uridina sustine integritatea nervilor periferici prin echilibrarea raspunsului unor compusi cu actiune oxidanta (mieloperoxidaza si malondialdehida)
    Sustine functia cardiaca normala prin mentinerea exercitarii unei actiuni cardioprotectoare rapide in ischemie (uridina sustine blocarea canalelor de potasiu din mitocondrii)
    Mentine structura si functia hepatica normala 

Magneziu citrat:

    Este un mineral suport in mentinerea functionarii normale a sistemului nervos periferic, de asemenea nivelurile serice de magneziu sustin captarea uridinei in celule
    Sustine performanta cognitiva si formarea sinapselor neuronale, fiind un element suport pentru formarea retelei neuronale prin sustinerea metabolismului celular 


    Compozitie

Uridina (uridin-5-monofosfat disodic) 250 mg

Citrat de magneziu (furnizand 37.5mg magneziu) 


    Mod de administrare

1 capsula/zi, in timpul mesei, cu 200 ml apa sau conform recomandarii unui specialist.
Atentie
A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei CBD 20%, spectru complet
10ml NUTRIFIC HEMP

190.00 lei
Uridine 250mg de la GOOD ROUTINE are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 119.07 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Uridine 250mg 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GOOD ROUTINE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.