Urinosalm, protector natural al cailor urinare 120tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 120 buc
Pret magazine: 96.81 lei
Pret remediu.ro:
84.18 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Suplimentul alimentar URINOSALM contine o combinatie de plante medicinale ayurvedice care contribuie la mentinerea capacitatii functionale a rinichilor si a sistemului urinar, desfasurarea normala a procesului de formare si de eliminare a urinei, mentinand astfel sanatatea rinichilor si a cailor urinare. URINOSALM ajuta la mentinerea pH-ului normal, compozitiei si a volumului de urina eliminat sustinand tractul urinar in caz de infectii sau tendinta de a face calculi renali. Contribuie la atenuarea manifestarilor neplacute asociate prezentei bacteriilor la nivelul sistemului urinar (urinari frecvente, insotite de senzatia de arsura si durere). Sustine detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal si hepatobiliar. Continutul bogat de antioxidanti naturali ajuta la protectia celulelor si tesuturilor de stresul oxidativ (radicali liberi), crescand astfel rezistenta si capacitatea de autoaparare.

URINOSALM contribuie la:

 • mentinerea capacitatii functionale a rinichilor si a sistemului urinar, desfasurarea normala a procesului de formare si de eliminare a urinei;
 • atenuarea manifestarilor neplacute asociate prezentei bacteriilor la nivelul sistemului urinar (urinari frecvente, insotite de senzatia de arsura si durere);
 • protectia celulelor si tesuturilor de stresul oxidativ crescand astfel rezistenta si capacitatea de autoaparare;
 • detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal si hepatobiliar.

Modul de utilizare si doza recomandata:
Copii peste 5 ani:
cate 1 tableta de 2 ori pe zi;

Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa sau la o ora dupa masa, cel putin o luna, optim 3 luni.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. A se pastra la temperatura camerei, in locuri ferite de caldura, umezeala si lumina. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Ingrediente:

 • Piper cubeba (Cubeb,Kankola), fructe (6:1) – 100mg;
 • Boerhavia diffusa (Punarnava), radacina (8:1) – 75mg;
 • Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), parti aeriene (10:1) – 75mg;
 • Crataeva nurvala (Varuna), scoarta (10:1) – 75mg;
 • Achyranthes aspera (Apamarga), planta intreaga (10:1) – 75mg;
 • Bergenia ligulata (Paashaanbhed), radacina (10:1) – 50mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 50mg.

Plante:

 • Piper cubeba (Cubeb, Kankola) – creste diureza si scade inflamatia mucoasei ureterei. Creste circulatia sanguina. Are actiune antioxidanta (neutralizeaza radicalii liberi) datorita continutului bogat in polifenoli.
 • Boerhaavia diffusa (Punarnava) – extractul din radacina, la doze mici (10-250 mg/kg corp) este diuretic iar la doze foarte mari inhiba diureza (300 mg/kg corp). Sustine eliminarea pietrelor de la nivel renal si impiedica formarea altora. Are actiune antibacteriana sustinand rinichiul si tractul urinar in caz de infectii.
 • Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki) – este antispastic, creste usor diureza si favorizeaza eliminarea calculilor urinari. La nivelul ficatului, creste secretia si eliminarea bilei si sustine eliminarea calculilor biliari. Sustine detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal si hepatobiliar. Inhiba replicarea virusului hepatitei B (inhiba DNA polimeraza).
 • Crataeva nurvala (Varuna) – fitonutrientii sustin reducerea formarii calculilor la nivelul rinichilor prin cresterea diurezei, scaderea pH-ului catre acid si impiedicarea cristalizarii la nivelul tractului urinar.
 • Achyranthes aspera (Apamarga) – este nefroprotector, creste diureza si eliminarea toxinelor din organism. Împiedica formarea calculilor renali.
 • Bergenia ligulata (Paashaanbhed) – creste diureza si inhiba procesul de cristalizare si crestere a cristalelor de oxalat de calciu la nivelul tractului urinar. Creste nivelul de eliminare a magneziului prin urina.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Punarnava75.00mg
Bhumyamalaki75.00mg
Varuna75.00mg
Cravasa diavolului75.00mg
Pashanbheda50.00mg
Acacia arabica50.00mg
Cubeb100.00mg

Alte produse similare

Livecom, sirop… AYURMED
Livecom, sirop…
AYURMED
Livecom, sirop… AYURMED
Livecom, sirop…
AYURMED
Urinosalm AYURMED
Urinosalm
AYURMED
Plusprin liver INDIAN HERBAL
Plusprin liver
INDIAN HERBAL
Kidney tone up INDIAN HERBAL
Kidney tone up
INDIAN HERBAL
Dizolax INDIAN HERBAL
Dizolax
INDIAN HERBAL
Prosthyroid INDIAN HERBAL
Prosthyroid
INDIAN HERBAL
Prosthyroid INDIAN HERBAL
Prosthyroid
INDIAN HERBAL
Circutab INDIAN HERBAL
Circutab
INDIAN HERBAL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Cartilage repair
30cps SPRINT PHARMA

38.93 lei
Hepa control
30cps SPRINT PHARMA

35.39 lei
Digest control
30cps SPRINT PHARMA

35.39 lei
Urinosalm, protector natural al cailor urinare de la AYURMED are un gramaj de 120tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 84.18 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine punarnavabhumyamalaki, varuna, cravasa diavolului, pashanbheda, acacia arabica, cubeb, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Urinosalm, protector natural al cailor urinare 120tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre punarnava:

Nu am gasit vreun articol relevant.