Vitamina b1 250mg 100cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 100 buc
Pret vechi: 72.64 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
67.56 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Vitamina B1 este cunoscuta si sub denumirea de “vitamina performantei intelectuale”, deoarece asigura cresterea  randamentului intelectual.
Vitamina B1 prezinta importanta indeosebi in metabolismul proteinelor si al glucidelor, apoi in functionarea normala a sistemului nervos central si, cu precadere, a celui periferic, a aparatului digestiv si a glandelor endocrine, in procesul de crestere, in absorbtia intestinala a grasimilor etc.
Tiamina (cum mai este numita vitamina B1) favorizeaza depunerea glicogenului in ficat si accelereaza procesul de eliminare a urinei, fiind indispensabila in transformarea hidratilor de carbon in lipide si mijlocind astfel obtinerea de surse suplimentare de energie. De asemenea, ea mentine sanatos sistemul nervos in totalitatea lui, imbunatateste tonusul muscular, contribuie la apararea organismului impotriva infectiilor.
Tiamina este recomandata in tratarea a numeroase afectiuni, cum ar fi: anorexie, intarzieri in crestere, digestie lenta, tulburari de sarcina si alaptare, colite, stres, iritabilitate, anemie, greata, oboseala generala si convalescenta, ateroscleroza, tulburari de ritm cardiac, arsuri, nevrite si polinevrite ("vitamina antinevritica"), beri-beri ("vitamina antiberi-beri"), dureri diferite, hemoragii cerebrale, tromboze, boli infectioase ale sistemului nervos, insuficienta cardiaca, miocardite ("vitamina inimii"), insuficiente hepatice, hepatite si ciroze, guta, algii reumatismale, dermatoze etc.
Trebuie avut in vedere faptul ca tiamina este sinergica cu celelalte vitamine din complexul B (cum sunt si acestea intre ele) si ca, din pacate, nu este stocata in corp, trebuind deci sa fie inlocuita zilnic.
La adultii sanatosi, necesarul zilnic de vitamina B1 este de 150 - 200 mg, in functie de intensitatea activitatii depuse, de natura si calitatile factorilor de nutrtie ce alcatuiesc ratia alimentara, de starile fiziologice si de varsta. La femei, in perioada sarcinii, sunt necesare 250 - 300 mg tiamina pe zi.
Copiii sub un an au nevoie de 1 mg tiamina pe zi, acest necesar sporind apoi pe masura inaintarii in varsta, apropiindu-se treptat de cel al adultilor. În unele stari patologice ale sistemului nervos (nevrite si polinevrite, tulburari ale metabolismului glucidic, proteic si hidric etc.), se impune suplimentarea, in mod corespunzator, a aportului de tiamina.
Hrana bogata in glucide si alcoolul sporesc cerintele in vitamina B1 iar cea bogata in proteine si in grasimi face ca aceasta sa scada.
Ajuta organismul sa contracareze efectele toxice ale alcoolului.

INGREDIENT ACTIV:
Vitamina B1 250mg (*22727)
***Valori nutritionale de referinta (%VNR)

Alte ingrediente: celuloza microcristalina,  carboximetilceluloza, acid stearic, hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Doza zilnica recomandata: un comprimat la 2 zile in timpul mesei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina b1250.00mg

Alte produse similare

Fier cu vitamina… VITAKING
Fier cu vitamina…
VITAKING
Mega b-50 VITAKING
Mega b-50
VITAKING
Multivitamina mega… VITAKING
Multivitamina mega…
VITAKING
Multivitamine pentru… VITAKING
Multivitamine pentru…
VITAKING
Stress b complex… VITAKING
Stress b complex…
VITAKING
Vitamina b1 100mg VITAKING
Vitamina b1 100mg
VITAKING
Vitadrink cu aroma… VITAKING
Vitadrink cu aroma…
VITAKING
Multi profi basic VITAKING
Multi profi basic
VITAKING
Nicovit VITAKING
Nicovit
VITAKING

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Vitamina b1 100mg
60cps VITAKING

37.49 lei
Ulei esential de tea tree
30ml SOLARIS

27.22 lei
Vitamina b1 250mg de la VITAKING are un gramaj de 100cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 72.64 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Vitamina B si contine vitamina b1. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vitamina b1 250mg 100cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre vitamina b1:

Nu am gasit vreun articol relevant.