5 htp zen forte 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 61.00 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
56.73 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Griffonia Simplicifolia
Este o plantă foarte bogată în 5-hidroxitriptofan (5-HTP), o moleculă convertită de organismul uman în serotonină. Griffonia este un adaptogen, precursor și intermediar metabolic în biosinteza neurotransmițătorilor sertonină și melatonină. Administrarea griffoniei crește nivelul de serotonină din creier, adică a "hormonului fericirii".
Adaptogenii
Sunt substanțe remarcabile, unice în lume, care cresc abililitatea organismului de a se adapta la factori stresori interni și externi și normalizează funcțiile metabolice. Datorită lor, organismul nu mai ajunge în faza de epuizare fizică și psihică datorată stresului și ramâne în faza de adaptare la stres. Nivelul de serotonină din creier este esențial pentru numeroase aspecte ale vieții.

Serotonina este responsabilă pentru dispoziția psihică și starea de bine, precum și pentru un somn odihnitor. Obezitatea, sindromul premenstrual, migrenele, depresia, anxietatea și insomnia au fost asociate cu un nivel redus al serotoninei. Aceasta joacă un rol important în controlul nervozității, iritabilității, temperaturii corporale, dispoziției, somnului, vieții sexuale, apetitului și metabolismului, precum și în cazul senzației de vomă. Studiile efectuate au arătat că 5-HTP poate fi benefic în caz de depresie, anxietate și atacuri de panică. De asemenea, contribuie la îmbunătățirea calității somnului. Vitaminele C şi B6 sunt co-factori importanţi în bioprocesul de conversie a 5-HTP în serotonină.

Vitamina B6
Este de mare ajutor pentru stimularea și creșterea nivelului de serotonină. Are un impact major asupra funcțiilor creierului, ameliorează simtomele depresiei și previne activitatea eratică a creierului. Conform unui studiu publicat în Jurnalul American de Nutriție, o dietă echilibrată unde se iau și suplimente de vitamina B poate fi de mare folos pentru combaterea și ameliorarea depresiei la adulții de vârstă mai înaintată.


Vitamina C
Un sistem imunitar puternic este fundamental pentru sănătatea ta. În cazul în care treci prin perioade în care te simţi lipsit de vlagă, îţi poţi creşte nivelul de energie cu ajutorul vitaminei C. Vitamina C stimulează producţia de energie prin reducerea nivelurilor de carnitină (aminoacid care este responsabil pentru descompunerea grăsimilor în energie). Ajută şi la eliberarea de dopamină, suport pentru sistemul nervos.


Passiflora
Frunzele și rădăcinile de Passiflora contin compusi numiti alcaloizi harmala beta-carboline. Acești alcaloizi actionează ca inhibitori naturali ai MAO (monoaminooxidaza). Inhibitorii MAO ajută in metabolismul neurotransmițătorilor bunei dispoziții — serotonina și norepinefrina. Acest lucru determină o stare de calm, dar și un sentiment de bine. Passiflora contribuie la reducerea sentimentelor de anxietate și diminuează simptomele stresului prin intensificarea circulației substanțelor chimice de promovare a sentimentului de fericire.


Magneziul
Este un mineral stocat în țesuturile corpului care intervine în numeroase reacții enzimatice intracelulare. El participă la transmiterea neuromusculară a influxului nervos și este deseori considerat drept remediu natural împotriva stresului. Deficitul de magneziu se poate traduce prin anxietate, atacuri de panică, moral scăzut, iritabilitate, dificultăți de concentrare a atenției. Magneziul este un mineral cu puternice efecte de relaxare. Când sistemul nervos central nu primește suficient magneziu, apar manifestări de natură psihologică.

Adjuvant în : 

reglarea echlibrului psiho-emoțional
adaptarea la stres
ameliorarea simptomelor depresiei
migrene, cefalee, dificultăţi de concentrare

Contribuie la:

menţine sănătatea sistemului nervos
menţine nivelul normal de serotonină
susţine echilibrul emoţional
îmbunătățește calitatea somnului
reduce anumite forme de dependenţă
antidepresiv
susţine adaptarea la stres
susţine memoria şi capacitatea de învăţare
normalizează colesterolul seric

Administrare:1-2 capsule pe zi    

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Passiflora

Alte produse similare

Happy vibe HERBAGETICA
Happy vibe
HERBAGETICA
Optimist+ HERBAGETICA
Optimist+
HERBAGETICA
Optimist+ HERBAGETICA
Optimist+
HERBAGETICA
Relax well HERBAGETICA
Relax well
HERBAGETICA
Serenis + HERBAGETICA
Serenis +
HERBAGETICA
Stomacalm HERBAGETICA
Stomacalm
HERBAGETICA
Stomacalm HERBAGETICA
Stomacalm
HERBAGETICA
5 htp zen forte… HERBAGETICA
5 htp zen forte…
HERBAGETICA
Antistres DACIA PLANT
Antistres
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Gaba +
60cps FORMULA K

87.88 lei
5 htp zen forte de la HERBAGETICA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 61.00 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine passiflora. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre 5 htp zen forte 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre passiflora: