Acid elagic din rodie -pomegranate 60cps KONIG LABORATORIUM

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: KONIG LABORATORIUM
Forma prezentare: gelule, 60 buc
Pret vechi: 103.01 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
97.86 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
10 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Există mulți antioxidanți, dar nu toți antioxidanții sunt la fel. Fiecare tip de antioxidanți joacă un rol anume în organism combatând radicalii liberi dintr-un organ sau dintr-un sistem specific, acidul elagic jucând rolul lui specific. Semințele de Pomegranate (Punica granatum) (în română: Rodie), conțin un complex de antioxidanți și proantocianidine, una dintre cele mai importante fiind acidul ellagic.
Cancerul poate exista în organism nedetectat fie ″latent″ fie ″incipient″. O cură de Acid Elagic o dată sau de două ori pe an poate face parte dintr-un protocol adjuvant în prevenția cancerului. Dar nu numai atât, extractul de Pomegranate conține și alți antioxidanți necesari menținerii sănătății generale.
Acidul elagic poate induce apoptoza (moartea celulelor maligne) în cazul cancerului de piele, sân, colon, pancreas, esofag, ficat, prostată, cervical, uter, fiind util și în caz de leucemie.
O nouă publicație, Ghidul Societății Americane a Cancerului (American Cancer Society) privind Metodele Alernative și Complementare în tratamentul Cancerului, arată că Acidul Elagic este un supliment natural foarte promițător întrucât poate conduce la apoptoza (moartea celulelor
canceroase) fără să afecteze celulele normale.
Acidul Elagic este un compus fenolic care inhibă multiplicarea celulelor canceroase și totodată
previne apariția și dezvoltarea celulelor canceroase la persoanele cu predispoziție pentru
cancer.
Un studiu de 9 ani efectuat de către Dr. Daniel Nixon la Institutul Holliger din Universitatea Carolinei de Sud pe un grup de 500 de pacienți a dus la concluzia ca Acidul Elagic conduce la “arestul G” în 48 de ore (inhibând și oprind diviziunea celulară canceroasă) și apoptoza (moartea programată a celulei canceroase) în 72 de ore.
Acidul Elagic promovează detoxifierea carcinogenă prin stimularea diferitelor izoforme ale enzimei glutation-S-transferază în hepatomă (cancer la ficat) (Barch și Rundhaugen, 1992). Un alt mecanism prin care acidul elagic poate inhiba inițierea tumorii este prin distrugerea metaboliților carcinogeni.
Chemoterapia, radiația și alte tratamente convenționale omoară atât celulele canceroase, cât și celulele normale distrugând astfel sistemul imunitar. Se pare ca Acidul Elagic vizează doar celulele canceroase.

Dovezile recente ale cercetărilor indică faptul că puterea antioxidantă a acidului elagic este

deosebit de activă în ficat și pancreas, unde poate combate inflamația și fibroza.
Dar acidul
elagic nu este un simplu antioxidant. Studiile pe animale au arătat că acționează și ca detoxifiant prin atașarea de toxine și asistarea fazelor de detoxifiere hepatică I și II. Recent s-a constatat că bacteriile intestinale metabolizează acidul elagic rezultând producerea de urolitine bioactive A, B, C și D (Urolithins). Urolitina A este cel mai activ și mai eficient metabolit intestinal, care acționează ca un puternic agent antiinflamator și antioxidant. Acest proces diferențiază acidul elagic de alți antioxidanți.
O căutare pe Google a urolitinelor (Urolithins) arată că acești metaboliți pot beneficia în mare măsură sănătatea generală. Asigurați-vă că aveți o flora intestinală sănătoasă pentru a maximiza beneficiile acidului elagic. Probioticele vor ajuta în acest sens.
Acidul elagic este greu absorbit în intestine, însă dacă este asociat cu Trigliceride cu Lanț Mediu (MCT-Medium Chain Triglycerides) absorbția acestuia crește de câteva ori. De aceea acest produs conține și MCT mărindu-i semnificativ eficiența.

ASOCIERI SINERGICE:

HEPATOTHIONE pentru efect antioxidant sporit şi protecţie hepatică îmbunătăţită.
MICROHYDRINASE pentru protecţie celulară mărită.

COMPOZIŢIE:
Ingrediente/capsulă: Acid elagic (din 277,8 mg extract hidroetanolic din seminţe de Rodiu/Punica granatum, cu 90% acid elagic) – 250 mg; Capsulă: hidroxipropilmetilceluloză; Emulsifiant: trigliceride cu catenă medie (din CocotierCocos nucifera); Agent de încărcare: celuloză microcristalină; Antioxidant: palmitat de ascorbil.
Nu conţine: coloranţi, agenţi de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, grâu, porumb, nuci.

ADMINISTRARE:

Doza recomandată (adulţi): câte 2 capsule de 1-2 ori pe zi, sau după cum vă recomandă specialistul.
Atenţionări şi precauţii:
- Nerecomandat copiilor.
- Nu administrați dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
- A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
- Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Greutate netă = 23, 328 g.
Producător: PROVITA Nutrition & Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2 CANADA
Importator/Deţinător notificare şi Distribuitor: SC KONIG NUTRITION LABORATORIUM S.R.L România, 500035 Braşov, Str. Lungă nr.73, ap.2.

Bibliografie:
1. Gurbet Celik et al. - A Comparative Study for the Evaluation of Two Doses of Ellagic Acid on Hepatic Drug Metabolizing and Antioxidant Enzymes in the Rat; BioMed Research International; Volume 2013, Article ID 358945
2. Inhae Kang et al.- Improvements in Metabolic Health with Consumption of Ellagic Acid and Subsequent Conversion into Urolithins: Evidence and Mechanisms; American Society for Nutrition. Adv Nutr 2016;7:961–72;
3. Shaqiu Zhang et al. - Gut Bacterial Metabolite Urolithin A (UA)..; Front. Immunol, July 2019, Volume 10, Article 1737
4. Juan Carlos Espín et al. - Biological Significance of Urolithins, the Gut Microbial Ellagic Acid-Derived Metabolites- The evidence so far; Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, Volume 2013, Article ID 270418.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Acid elagic250.00mg
Rodie277.80mg

Alte produse similare

Pomegranate (rodie) SOLARAY
Pomegranate (rodie)
SOLARAY
SOD 2000 plus SOLARAY
SOD 2000 plus
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Astragalus 9000
60cps PROVITA

87.88 lei
Biovit foo ti teng
90cps PROVITA

69.24 lei
Acid elagic din rodie -pomegranate de la KONIG LABORATORIUM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 103.01 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Antioxidanti si contine acid elagicrodie, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Acid elagic din rodie -pomegranate 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la KONIG LABORATORIUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre acid elagic:

Nu am gasit vreun articol relevant.