Astragalus 9000 60cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 99.46 lei
Pret remediu.ro:
86.49 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ce este Astragalus?

Astragalus este una dintre cele mai complexe plante medicinale cuprinzând o combinație complexă de polizaharide, glicozide triterpene, flavonoizi, aminoacizi și minerale trasoare. Administrat în doze terapeutice, Astragalus reface până la normal numărul de celule T (o formă specifică de celule albe) la pacienții bolnavi de cancer, SIDA etc. Astragalus este utilizat de mii de ani în medicina tradițională chineză, uneori în combinații cu alte imunostimulatoare, având o acțiune deosebită în protejarea și întărirea sistemului imunitar în general, dar cu beneficii foarte clare în boli specifice.

Ce beneficii oferă Astragalus?

 1. Polizaharidele din Astragalus stimulează activitatea corticală a glandei adrenale pituitare (hipofiza) și reface numărul de globule roșii fabricate în măduva oaselor în cazul leucemiilor.
 2. S-a mai demonstrat de asemenea că Astragalus stimulează producția proprie de interferon a organismului fiind astfel util în tratarea bolii Alzheimer, hepatita C, suport pentru chimioterapie și întărirea funcției imunitare.
 3. Astragalus conține antioxidanți specifici care protejează celulele împotriva degradării de către radicalii liberi care sunt produși ai conversiei energetice la nivel celular.
 4. Pentru sistemul imunitar stimulează limfocitele T și celulele “ucigașe naturale” NK, mărește producția de imunoglobuline (IgA, IgG).
 5. Spectrul de acțiune imunostimulator este însă mult mai larg incluzând: gripa, infecții ale tractului respirator, hipertensiune arterială, inflamații, diabet, boli hepatice inclusiv hepatita C, cancer.
 6. Are de asemenea activități antivirale (inclusiv hepatite), antibacteriene (inclusiv streptococi), antiinflamatoare, diuretice (ajută la eliminarea fluidelor din organism).
 7. Astragalus este de asemenea un tonic general atât pentru femei cât și pentru bărbați.
 8. În Statele Unite, cercetătorii au condus cu succes investigații care au demonstrat că Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de cancer al căror sistem imunitar este compromis de chimioterapie și radioterapie.

Compozitie

Ce conține Astragalus?

Extract hidroalcoolic 20:1 din rădăcină de Astragalus membranaceus  (min.20% polizaharide), echivalent  a 9000 mg  rădăcină proaspătă 450 mg
Excipienți: celuloză microcristalină 30,0 mg
Stearat de magneziu 5,0 mg
Capsulă (gelatină) vegetală 115,0 mg

Nu conține: produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, drojdie, nuci, coloranți, conservanți, îndulcitori sau arome artificiale

Administrare

Mod de administrare recomandat (adulți): 1-2 capsule pe zi sau după sfatul specialistului.

Prin ce se remarcă suplimentul Astragalus pe care îl oferim noi?

 • În primul rând prin dozajul de excepție, adecvat pentru un uz terapeutic forte.
 • În al doilea rând prin calitatea sa farmaceutică și printr-o puritate de 100%, ceea ce garantează maximum de potență pentru doza administrată.

Majoritatea produselor similare de pe piață sunt încapsulate în capsule din gelatină de origine animală (de obicei din bovină). Folosirea de capsule din gelatină de origine vegetală (deși ridică semnificativ prețul produsului) evită însă ingerarea de gelatină animală care poate să interfereze cu substanțele active din Astragalus, micșorându-le sau posibil chiar anulând unele din proprietățile acestuia.

Atenționări:

 • Consultați specialistul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
 • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă aveți imunitate scăzută.
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Recomandare:

 • Unic pe piață cu o potență de 9000 mg per capsulă și administrat  în dozele zilnice specific stabilite, Astragalus 9000 este recomandat în afecțiunile unde este nevoie de o acțiune rapidă și puternică.
 • Pentru întreținere, 1 capsulă pe zi de Astragalus 9000 conferă siguranță maximă. În cazuri grave, doze mai mari ar putea fi necesare.
 • Consultați specialistul!
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Astragalus9000.00mg

Alte produse similare

Antiviral 1+1 gratis DACIA PLANT
Antiviral 1+1 gratis
DACIA PLANT
Astragalus DACIA PLANT
Astragalus
DACIA PLANT
Citonat DACIA PLANT
Citonat
DACIA PLANT
Sirop imunostimulent INGERASUL
Sirop imunostimulent
INGERASUL
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Astragalus STEAUA DIVINA
Astragalus
STEAUA DIVINA
Adrenal vitality KAL
Adrenal vitality
KAL
Astragalus NATURES WAY
Astragalus
NATURES WAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

92.07 lei
Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

161.82 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

98.58 lei
Astragalus 9000 de la PROVITA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 86.49 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Circulator si contine astragalus. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Astragalus 9000 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre astragalus:

Nu am gasit vreun articol relevant.