Advanced multi-billion dophilus 60cps SOLGAR

Producator: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS
Brand: SOLGAR
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 179.39 lei
- 3%
Pret remediu.ro:
174.01 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
17 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Exista aproximativ 500 de specii de bacterii care traiesc in tracturile noastre digestive. Majoritatea acestora sunt bacterii „prietenoase”, ce au un efect mutual benefic pentru noi, gazdele.
Produsele probiotice SOLGAR sunt de regula combinatii ce includ Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium lactis. Aceste doua culturi predomina in diferite zone ale tractului digestiv si sunt rezistente la diferite conditii, fiind importante pentru sanatatea si functionarea acestuia.

Beneficii:
Bacteriile prietenoase se hranesc cu fibre si, in acest proces, genereaza diferiti acizi organici ce pot modifica nivelul de aciditate al intestinelor, controland astfel raspandirea bacteriilor patogene. Acestea produc de asemenea si anumite vitamine, ajutand la digestia alimentelor cum ar fi lactoza din produsele lactate. Este, prin urmare, deosebit de importanta asigurarea echilibrului bacteriilor intestinale, in favoarea culturilor „prietenoase”, ce se poate realiza printr-o dieta corespunzatoare (saraca in zaharuri) si suplimentare cu probiotice.
Astfel de bacterii intestinale sunt usor distrus de antibiotice sau anumite tipuri de medicamente, fapt pentru care suplimentarea ne permite sa mentinem nivelurile corespunzatoare de bacterii „prietenoase” si, in consecinta, un nivel ridicat al sanatatii.
Avansate de la Solgar asigura microorganisme benefice rezistente la aciditatea stomacului, endemice tractului digestiv inferior, ce contribuie la mentinerea sanatatii florei intestinale. Deoarece suplimentarea aportului de probiotice poate fi necesar din motive diferite pentru diferite grupe de varsta, Solgar dispune de o gama potrivita pentru toate varstele si scopurile.

Probioticele Solgar:

  • Sunt 100% lipsite de lactoza
  • Contin polizaharide in capsule pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului si pentru a alimenta in mod simultan probioticele in tractul intestinal.
  • Au o compozitie exacta, indiferent de lot
  • Folosesc un proces special patentat de uscare la rece care le creste stabilitatea

Mod de administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) pana la doua (2) capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei.
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Compozitie:
Fiecare capsula vegetala asigura:
Complex avansat Dophilus® cu miliarde de microorganisme ce asigura: L. acidophilus, LA-5® 1.25 miliarde microorganisme, B. lactis, BB-12® 1.25 miliarde microorganisme, L. paracasei, L. CASEI 431® 1.25 miliarde microorganisme, L. rhamnosus GG, LGG® 1.25 miliarde microorganisme.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus

Alte produse similare


Acidophilus avansat…
SOLGAR
Advanced acidophilus… SOLGAR
Advanced acidophilus…
SOLGAR
Colostrum plus… CHILDLIFE ESSENTIALS
Colostrum plus…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Colon cleanser PROVITA
Colon cleanser
PROVITA
Probioplus, complex… ADAMS SUPPLEMENTS
Probioplus, complex…
ADAMS SUPPLEMENTS
Procombo VITASLIM
Procombo
VITASLIM

Parerile clientilor

Este un probiotic foarte bun.
scrisa de Florian / 08.04.2020 18:15

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
 Argentum + super concentrat 35ppm
480ml ARGENTUM +

52.31 lei
Advanced acidophilus plus
60cps SOLGAR

88.34 lei
Advanced multi-billion dophilus de la SOLGAR are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 179.39 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine lactobacillus acidophilusbifidobacterium lactis, lactobacillus casei, lactobacillus rhamnosus, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Advanced multi-billion dophilus 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLGAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre lactobacillus acidophilus:

Nu am gasit vreun articol relevant.