Afin negru 470mg 90cps VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret magazine: 65.63 lei
Pret remediu.ro:
57.07 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Bogat in antocianide, pectine, flavonoide, taninuri precum si acizi vegetali acest produs este folosit ca adjuvant in afectiuni vasculare, avand efect favorabil asupra circulatiei sanguine.
Afinele negre sunt fructele cu cele mai mari cantitati de substante antioxidante localizate in pigmentul colorat al fructului. Aceste substante imbunatatesc si activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata (semn de imbatranire), de asemenea prin stimularea microcirculatiei retiniene sprijina functia sanatoasa a ochiului  precum si a vederii chiar si in unele cazuri cum ar fi nictalopia si glaucomul.
Este utilizat cu succes ca dezinfectant al cailor urinare, iar datorita continutului in tanin, se recomanda ca antidiareic. Capsulele cu pulbere din afine negre sunt indicate in ameliorarea clinica si biochimica a diabetului zaharat. Prin actiunea hipoglicemianta, poate chiar inlocui administrarea insulinei, in formele incipiente sau usoare ale bolii.
De asemenea, suplimentul este benefic in valori crescute ale tensiunii arteriale, alte afectiuni care insotesc sau complica diabetul zaharat, avand si actiune bacteriostatica.

INGREDIENT ACTIV:
Afin (Vaccinium myrtillus)    470mg

Ingrediente: afin (Vaccinium myrtillus), gelatina (capsula).

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Poate interactiona cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparina, agenti trombolici la administrare concomitenta.

Doza zilnica recomandata: 3 capsule. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Afin470.00mg

Alte produse similare

Ceai de afin DACIA PLANT
Ceai de afin
DACIA PLANT
Tinctura de afin DACIA PLANT
Tinctura de afin
DACIA PLANT
Coenzima Q10 forte DACIA PLANT
Coenzima Q10 forte
DACIA PLANT
Glicemonorm DACIA PLANT
Glicemonorm
DACIA PLANT
Tinctura glicemonorm DACIA PLANT
Tinctura glicemonorm
DACIA PLANT
Visual DACIA PLANT
Visual
DACIA PLANT
Dulceata din fructe… BUN DE TOT
Dulceata din fructe…
BUN DE TOT
Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Ceai glicemonorm EXPERTI IN EXTRACTE
Ceai glicemonorm
EXPERTI IN EXTRACTE

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Obligeana b028
70cps FAVISAN

27.86 lei
Ceai gastric
50gr ADNATURA

7.03 lei
Afin negru 470mg de la VITAKING are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 57.07 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine afin. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Afin negru 470mg 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.