Agaricus blazei murill 1000 90cps PROVITA

Agaricus blazei murill 1000 90 cps PROVITA
Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret magazine: 89.84 lei
Pret remediu.ro:
78.12 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Agaricus Blazei Murill este o ciuperca originala din Brazilia care contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan. Beta Glucan este un stimulator puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile Beta Glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra macrofagelor dar si prin stimularea Limfocitelor B, Celulelor Ucigase Naturale (Natural Killer Cells) si Celulelor Supresoare T. In plus, Beta Glucan este un foarte bun antioxidant si anti-radicali liberi. Beta Glucan este un adjuvant foarte bun in tratamentul cancerului. Beta Glucan ajuta de asemena la scaderea colesterolului.

Prin anii 1970, doi cercetatori Americani de la Universitatea de Stat din Pensylvania vizitand Brazilia au descoperit ca intr-o anumita zona, populatia nativa era nu numai extrem de sanatoasa dar si longeviva, cu un procentaj extrem de mare al acelora depasind 100 de ani. Secretul lor? Foarte simplu! Consumau o ciuperca si anume Agaricus Blazei Murill. A inceput atunci introducerea si a acestei ciuperci in circuitul terapiilor naturiste si alternative.

Agaricus Blazei Murill energizeaza organismul la nivel celular ajutandu-l sa lupte contra bolilor invazive si degenerative. Rezultate bune s-au remarcat in afectiunile sistemului nervos si in cazurile de Scleroza Multipla si Epilepsie. In lupta contra cancerului, AGARICUS Blazei Murill se poate asocia cu celelalte ciuperci terapeutice precum REISHI-Ganoderma, MAITAKE si SHIITAKE. Prin combinare in proportii bine definite (dupa tipul de cancer) se poate realiza un "coctail" anti-cancerigen foarte eficient.

Actiune
Stimulant Longevitate, Imunostimulator, Anticancerigen, Epilepsie, Sistem Nervos. Provita Nutrition & Health este printre putinele firme care ofera un extract pulbere concentrata din Agaricus Blazei Murill. In unele culturi, Agaricus este poreclita si Ciuperca lui Dumnezeu.

Continutul bogat in elemente stimulante pentru organismul uman, fac din consumul acestor ciuperci terapeutice un remediu miraculos pentru tratarea tuturor afectiunilor, unele din ele chiar foarte grave, cum ar fi: cancer, diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare, epilepsie, scleroza; reumatism, artrita, dementa, inbatranire, septicemie, leucemie, limfoma, etc.

Compozitie
/ capsula: extract hidroalcoolic 4:1 din pulbere de Agaricus (Agaricus subrufescens ) – 250,0 mg (echivalent a 1000 mg pulbere uscata) ;
Excipienti: celuloza microcristalina – 90,0 mg, sterat de magneziu – 10,0 mg; capsula (gelatina) – 75,0 mg.
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare
1-2 capsule de 3 ori pe zi intre mese.

Precautii
Consultati medicul daca suferiti de orice afectiune sau daca administrati medicamente de sinteza. A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie.

Acest produs contine:

Agaricus25.00%

Alte produse similare

Agaricus DACIA PLANT
Agaricus
DACIA PLANT
Citonat DACIA PLANT
Citonat
DACIA PLANT
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Super royal agaricus MUSHROOM WISDOM
Super royal agaricus
MUSHROOM WISDOM
Diabeticum 1 PRO NATURA
Diabeticum 1
PRO NATURA
Agaricus blazei PRO NATURA
Agaricus blazei
PRO NATURA
Agaricus blazei PRO NATURA
Agaricus blazei
PRO NATURA
Beta glucani PRO NATURA
Beta glucani
PRO NATURA
Ceai de agaricus PRO NATURA
Ceai de agaricus
PRO NATURA

Parerile clientilor

scrisa de / 21.02.2018 16:01
Mama mea la 80de ani operata de cancer la colon s-a vindecat cu acest produs fara sa faca citostatice.Nu a mai luat medicamente pentru diabet pentru ca nu mai era cazul.Medicament miraculos.
scrisa de Dan / 18.10.2017 16:48
Produs excelent. Dupa doua luni colesterolul a scazut sub limita maxima iar glicemia e in scadere de la 136 la 123. Unei prietene operata de cancer la san( de fapt cea care mi-a recomandat produsul) dupa 6 luni de tratament analizele i-au iesit foarte bine. Recomand acest produs
scrisa de Victor / 03.10.2017 09:33

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Stemulin
90cps PROVITA

187.57 lei
Ahcc plus 700 mg
60cps FORMULA K

178.43 lei
Astragalus 9000
60cps PROVITA

79.05 lei
Lyber crema pentru masaj incalzitor
250ml VIVA NATURA

31.71 lei
Super indole-3-carbinol
30cps PROVITA

73.47 lei
Biovit foo ti teng
90cps PROVITA

53.01 lei

Citeste despre agaricus:

Nu am gasit vreun articol relevant.