revista

Aloe Vera rezolva problemele pielii

Aloe Vera rezolva problemele pielii

Aloe vera nu are nevoie de nicio introducere, de vreme ce este foarte populară și larg utilizată pe piață. Există în jur de 250 de specii de aloe vera în lume. Planta variază în mărime și în forma frunzelor lance. Cu toții suntem familiarizați cu utilizarea medicinală a aloei vera, dar și cu utilizarea  cosmetică a acesteia.

Sucul și gelul de aloe vera sunt folosite pentru diferite cosmetice, ca ingrediente de bază, uluitoare ca proprietăți cosmetice. Alove vera este o plantă unică de ajutor în încetinirea procesului de îmbătrânire.

Ce anume vă oferă o piele sănătoasă și proaspătă?

Plantele de aloe vera sunt cunoscute cel mai mult pentru proprietățile vindecătoare ale pielii, tratând diferite probleme de piele. ajută în tratarea psoriazisului,  tăieturilor, rănilor deschise, abraziunilor pielii, arsurilor. Aplicând gel de aloe vera pe zona afectată, veți observa cum se vindecă rapid și eficient.

Gelul și sucul de aloe vera au efecte antiinflamatorii, ceea ce este cel mai mare avantaj în prezența lor în produsele cosmetice. Multe femei preferă produsele de frumusețe pe bază de aloe vera, deoarece calmează pielea, o întinerește, o vindecă.

Rolul cosmetic pe care îl are aloe vera se referă la faptul că: aloe vera este folosit pentru hidratante faciale; se folosește pentru a face gel de păr; cremele sau gelurile pe bază de aloe vera tratează cu succes arsurile solare; tratează tăieturile minore și cicatricile; ajută în tratarea acneei și a coșurilor; ajută la regenerarea celulelor pielii, a părului și a scalpului; aloe vera previne ridurile, mătreața; loțiunile de bărbierit pe bază de aloe vera au efect de calmare; aloe vera se poate folosi ca deodorant; ajută în îndepărtarea cearcănelor și a ridurilor.

Datorită abilității de a stimula creșterea celulelor sănătoase și repararea țesuturilor afectate, oamenii folosesc aloe vera pentru pielea lor cu încredere. Beneficiile aloei vera asupra pielii sunt numeroase, precum cele de mai sus. Mai există și alte aplicații ale sale. Aloe vera este bună pentru pielea uscată și crăpată; uleiul poate fi folosit pe pielea uscată, pentru a o face normală și radiantă; acționează ca o barieră naturală și ține la distanță toxinele. Aloe vera este bună pentru arsuri, mușcături de insecte, bubițe, reacții alergice.

Toate produsele aloe vera mențin pielea sănătoasă, pentru că ele conțin cea mai mare concentrație de agent de vindecare a pielii. Aloe vera face pielea moale și radiantă, calmează arsurile, distruge bacteriile care încearcă să intre prin rănile deschise și formează o barieră de protecție în jurul încheieturilor și a mușchilor afectați. Este un hidratant de piele extraordinar, care menține pielea flexibilă, oferindu-i oxigen – care crește puterea și sinteza țesuturilor. Aloe vera provoacă pielea să se hidrateze singură și previne îmbătrânirea rapidă, pentru că hrănește pielea cu nutrienți specifici precum vitamina C și E. Aloe vera se regăsește cel mai adesea în produse de machiaj, creme anti-rid, măști faciale, hidratante de corp, de unde poate să intre în pielea rapid și eficient.

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-10%
27 ,05 LEI
30,05
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-8%
42 ,68 LEI
46,39
Biosept,a28 apa de gura 250ml FARES
-9%
38 ,60 LEI
42,42
Colon sanatos d66 63cps FARES
-8%
28 ,65 LEI
31,14
Sirop pentru imunitate formula noua F147 250ml FARES
-8%
29 ,02 LEI
31,54
Menopauza g81 60cps FARES
-7%
36 ,51 LEI
39,26
Fitodolor acut cps moi 20cps FARES
-8%
49 ,82 LEI
54,15
Ulei esential biomicin forte a3 10ml FARES
-7%
40 ,04 LEI
43,05
Biomicin a14 15cps FARES
-8%
28 ,46 LEI
30,93
Distonoplant ulei  5ml FARES
-8%
34 ,36 LEI
37,35
» Mai sunt inca 4369 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Pasii necesari pentru spalarea corecta si completa a parului

Este destul de important sa inveti cum sa-ti pregatesti parul…

Infectie urinara sau infectie genitala? Cum faci diferenta intre ele

Multe femei ajung, cel putin o data in viata, sa se intrebe…

10 lucruri de stiut despre caderea parului. Ce este alopecia areata?

E un cosmar pe care tot mai multi oameni, in special barbati,…

10 utilizari ale uleiului din arbore de ceai

Pe langa uleiul de cocos, atentie, si uleiul din arbore de ceai…

5 moduri in care zatul de cafea mai frumoasa!

Pe langa faptul ca bautura aceasta neagra si amaruie te energizeaza,…

4 utilizari eficiente ale carbunelui activ in frumusete

Cea mai renumita intrebuintare a carbunelui activ este ca tratament…

Tratament pentru căderea părului: sucul de ceapa și miere

Sucul de ceapa se recomanda in multe probleme de sanatate, de…

Remedii pentru dureri provocate de proteza dentara

Proteza dentara este de mare ajutor cand dintii slabesc si cad…

SOS Arsuri solare! Remedii acasa pentru arsuri solare

Inca e canicula, inca exista riscul de-a te alege cu arsuri…