Antioxidant ge132 60cps INTERNATIONAL HEALTH

Producator: INTERNATIONAL HEALTH
Brand: INTERNATIONAL HEALTH
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 248.26 lei
- 3%
Pret remediu.ro:
240.81 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
24 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

GE132 este un complex de antioxidanti puternici care ajuta ca adjuvant in terapia celor mai grave boli.
Bolile de inima si ale vaselor sanguine, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, bolile maligne, bolile cronice obstructive ale plamanilor, diabetul zaharat, etc., au atins in ultimele decenii proportii epidemice in intreaga lume. Au devenit cele mai frecvente afectiuni fiind in acelasi timp si cele mai dese cauze ale deceselor in randul oamenilor tineri.
Factorii de risc care determina aparitia acestor boli sunt numerosi (fumatul, alcoolul, factorii poluatori din mediul inconjurator, sedentarismul, obezitatea, alimentatia nesanatoasa). Una din cauzele aparitiei bolilor cronice neinfectioase (BCN) sunt radicalii liberi. Acestia sunt produsi de organismul uman in timpul proceselor fiziologice, dar pot fi neutralizati prin mecanismele sistemului imunitar.
Acestia sun foarte reactivi putand chiar sa produca modificari nedorite ale materialului genetic, prin interactiunea cu membrana celulara, organelele, etc. Daca se deregleaza echilibrul dintre producerea si neutralizarea radicalilor liberi si creste concentratia acestora in organism, apar efectele negative ale acestora asupra proceselor fiziologice din intregul organism.
Cei mai importanti factori externi care duc la cresterea concentratiei de radicali liberi sunt: fumatul, expunerea la metale grele, pesticide, radiatii ionizante (ex. raze X si Y), radiatii UV, unele medicamente, alcool, etc. Radicalii liberi sunt considerati ca declansatori a peste 100 de boli/stari patologice. Printre altele, sunt declansatori ai bolilor de inima si ale vaselor sanguine, bolilor maligne, bolilor de piele, rinichi, bolilor sistemului osos si articular, bolilor de plamani, bolilor sistemului nervos central, ale sistemului imunitar, dereglarilor metabolice, diabetului zaharat, etc.
Pentru a se neutraliza actiunea radicalilor liberi este necesar ca organismul sa dispuna de materii cu puternic efect si potential antioxidant. Astfel de substante se gasesc in hrana sanatoasa (legume si fructe), dar in forma cea mai concentrata pot fi introduse in organism sub forma de substante biologic active numite si suplimente alimentare. Un astfel de suplimente este si complexul GE132.

Studii Stiintifice:
Pentru fiecare din cele sase componente ale GE132 s-au facut numerose studii stiintifice care dovedesc calitatea si efectele acestora.
S-au cercetata efectele GE132 asupra diferitelor tipuri de cancer. Cercetarile s-au realizat la Institutul de cercetari in medicina din Belgrad si la Institutul de cercetari in medicina “Vivacell” din Germania. S-a studiat efectul antitumoral asupra adenocarcinomului de prostata, cancerului mamar si adenocarcinomului intestinului gros.
Rezultatele stiintifice dovedesc ca a fost redus cu 60% cancerul de prostata, cancerul intestinului gros a fost redus cu 40%, iar cancerul mamar cu 63%. Esentiala este actiunea antiprolifica a preparatului cu efect citostatic si faptul ca in acelasi timp nu ataca celulele sanatoase neavand nici un efect toxic asupra acestora.

Compozitie:
Extract din ciuperca Reishi 100 mg
Extract din laptisor de matca 130 mg
Extract din struguri rosii – Resveratrol 80 mg
Extract dublu din rechin 30 mg
Extract din ceai verde 80 mg
Extract din macese 80 mg
Cand se utilizeaza GE132

Antioxidant GE132 este un supliment alimentar imunostimulator si antioxidant, cu efect revigorant, creste elasticitatea tesuturilor si functia de limfodrenaj, satureaza celulele cu oxigen si are actiune vasodilatatoare, antiedematoasa.
Previne producerea si actiunea toxica a radicalilor liberi, astfel intarzie procesul de imbatranire prematura a celulelor, calmeaza durerile, are efect antihistaminic, antialergic, antimicotic, antiviral.
Stimuleaza formarea anticorpilor, blocheaza efectele substantelor carcinogene, protejeaza impotriva tumorilor.

Se recomanda pentru:
- pastrarea sanatatii si prevenirea bolilor (boli cardiovasculare, boli maligne la diferite organe, boli metabolice, etc.)
- in paralel cu terapia alopata in cazul bolilor deja contactate si in cazul bolilor cronice
- in paralel cu chimioterapia si radioterapia
- in cazul bolilor care produc scaderea sau dereglarea sistemului imunitar (alergiile, bolile autoimune, etc.)
- atenuarea starilor de oboseala cronica, pentru intarirea sistemului imunitar in apararea impotriva infectiilor bacteriologice si virale, pentru  atenuarea proceselor inflamatorii, pentru normalizarea parametrilor biochimici si a hipertensiunii arteriale.

Mod de administrare:
pentru pastrarea sanatatii si prevenirea bolilor: 2×1 capsula/zi (1 capsula inainte de micul dejun si 1 capsula la pranz);
in paralel cu terapia alopata in cazul bolilor deja contactate, si in cazul bolilor cronice: 2×2 capsule/zi (2 capsule inainte de micul dejun si 2 capsule la pranz) in prima luna, iar in lunile urmatoare se continua cu 2×1 capsula/zi.
Nu se recomanda copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, bolnavilor care urmeaza dializa, persoanelor care au suferit un transplant si fac tratament cu imunosupresoare.

Mod de pastrare:
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A un se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se utiliza dupa data de expirare.
A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Reishi100.00mg
Laptisor de matca pur130.00mg
Struguri80.00mg
Cartilaj de rechin30.00mg
Ceai verde80.00mg
Maces80.00mg

Alte produse similare

Myco defense NATURES WAY
Myco defense
NATURES WAY
Reishi standardized NATURES WAY
Reishi standardized
NATURES WAY
Systemwell ultimate… NATURES WAY
Systemwell ultimate…
NATURES WAY
Detoxifiant cu… FARES
Detoxifiant cu…
FARES
Imunitate cu 7… FARES
Imunitate cu 7…
FARES
Reishi Bio-Active… PROVITA
Reishi Bio-Active…
PROVITA
Ling zhi PRO NATURA
Ling zhi
PRO NATURA
Reishi+ shiitake+… COSMOPHARM
Reishi+ shiitake+…
COSMOPHARM
Diabeticum 1 PRO NATURA
Diabeticum 1
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Antioxidant ge132 de la INTERNATIONAL HEALTH are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 248.26 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine reishilaptisor de matca pur, struguri, cartilaj de rechin, ceai verde, maces, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Antioxidant ge132 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la INTERNATIONAL HEALTH ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre reishi:

Nu am gasit vreun articol relevant.