Argint coloidal concentrat, argimax 50ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 52.74 lei
Pret remediu.ro:
45.86 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

ArgiMax este un argint coloidal concentrat, stabilizat cu pectina. Acesta este motivul pentru care acest produs are un pret extrem de scazut, el nefiind un produs electrocoloidal, ci unul care contine stabilizatori naturali (pectina).
Produsul prezinta o serie de avantaje fata de produsele electrocoloidale, unul dintre ele fiind acela al stabilitatii sale in interactiunea cu sarurile (in special cu clorura de sodiu). Acest fapt face ca actiunea sa sa fie prelungita, lenta, gradata.
În cazul argintului coloidal ArgiMax, culoarea brun roscat intensa, este datorata structurii perfect cristaline a particulelor de argint, si concentratiei ridicate, spre deosebire de argintul coloidal sau coloidal-ionic incolor sau gri, la care particulele din compozitie sunt amorfe.
Desigur, nu veti intalni un produs asa-zis coloidal ionic la concentratii atat de ridicate. Este imposibil, desi etichetele suporta orice.
Acest produs este destinat si persoanelor care au nevoie, din motive diverse, de cantitati ceva mai ridicate de argint coloidal. Este ideal pentru persoanele care doresc sa transporte argintul coloidal in calatorii, datorita formulei concentrate.

Compozitie: apa distilata, argint 1000ppm, pectina.     

Mod de utilizare: Se va utiliza cate o cantitate de 0,5-3ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Atentie! În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compoztia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub forma de flocoane, fote, particule, si nu sunt daunatoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa distilata
Argint coloidal
Pectina

Alte produse similare

Platina coloidala AQUANANO
Platina coloidala
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Aur coloidal, vital-pur… AQUANANO
Aur coloidal, vital-pur…
AQUANANO
Cupru coloidal,… AQUANANO
Cupru coloidal,…
AQUANANO
Tinctura Alcoolstop STEAUA DIVINA
Tinctura Alcoolstop
STEAUA DIVINA
Alcool mentolat VITALIA - VIVA
Alcool mentolat
VITALIA - VIVA
Alcool camforat VITALIA - VIVA
Alcool camforat
VITALIA - VIVA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

7 bacterii lactice
20cps BIO-SYNERGIE

20.46 lei
Colon cleanser
100cps PROVITA

89.28 lei
Formula candida
90cps ORGANIKA

104.16 lei
Argint coloidal concentrat, argimax de la AQUANANO are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 45.86 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine apa distilataargint coloidal, pectina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Argint coloidal concentrat, argimax 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre apa distilata:

Nu am gasit vreun articol relevant.