Argint coloidal, protect 480ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 480 ml
Pret vechi: 31.77 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
29.23 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Argintul coloidal Protect este un produs transparent, cu o tenta de gri (pot exista variatii usoare de la un lot la altul), avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, dar gustul este utor metalic.
Culoarea gri a argintului coloidal este un indicator al caracterului amorf al nanoparticulelor, specific unor sortimente de argint coloidal obtinute pe cale electrica. Acesta este motivul real pentru care argintul coloidal asa-zis cu particule mici este incolor sau de culoare gri. În realitate, argintul coloidal incolor, nu este astfel datorita dimensiunilor mici a nanoparticulelor, ci datorita unei combinatii intre un argint coloidal cu structura amorfa, si un argint de natura ionica.

Compozitie: apa distilata, argint 15ppm

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.          

Mod de utilizare: Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Nu se va bea direct din recipient.

Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Atentie! În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compoztia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, fote, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.
Totodata, in anumite condtii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal, de obicei in galben sau brun, sau uneori culoarea se poate inchide pur si simplu. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal. Modificarea ulterioara a culorii argintului coloidal, semnifica de obicei doar formarea unui strat cristalin la suprafata particulei.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa distilata
Argint coloidal

Alte produse similare

Platina coloidala AQUANANO
Platina coloidala
AQUANANO
Argint coloidal… AQUANANO
Argint coloidal…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Aur coloidal, vital-pur… AQUANANO
Aur coloidal, vital-pur…
AQUANANO
Cupru coloidal,… AQUANANO
Cupru coloidal,…
AQUANANO
Tinctura Alcoolstop STEAUA DIVINA
Tinctura Alcoolstop
STEAUA DIVINA
Alcool mentolat VITALIA - VIVA
Alcool mentolat
VITALIA - VIVA
Alcool camforat VITALIA - VIVA
Alcool camforat
VITALIA - VIVA

Parerile clientilor

Un produs foarte bun!
scrisa de Roxana / 28.08.2020 12:57

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Pastura
300gr ALBEENA

125.00 lei
Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Argint coloidal, protect de la AQUANANO are un gramaj de 480ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 31.77 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine apa distilataargint coloidal, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Argint coloidal, protect 480ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre apa distilata:

Nu am gasit vreun articol relevant.