Baton din ovaz cu alune de padure 90gr MA BAKER

Producator: EVERBIO
Brand: MA BAKER
Forma prezentare: solid, 90 gr
Pret magazine: 8.54 lei
Pret remediu.ro:
7.43 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

INGREDIENTE: OVAZ 38% , MARGARINA VEGETALA NEHIDROGENATA, SIROP DIN TRESTIE DE ZAHAR, ZAHAR BRUT DIN TRESTIE, ALUNE DE PADURE PRAJITE 4%, MAR USCAT 1%, SUC CONCENTRAT DE FRUCTE, GLICERINA VEGETALA, FAINA DE SOIA, AROMA.

Batoanele sunt confectionate 100% natural, dupa metode traditionale.
NU CONTIN: arome, coloranti, conservanti sintetici
Pot fi consumate de catre vegani

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ovaz38.00%
Trestie de zahar
Alune de padure4.00%
Mar1.00%
Glicerina
Soia

Alte produse similare

Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Baton din ovaz cu nuca pecan
90gr MA BAKER

7.43 lei
Baton din ovaz cu banane
90gr MA BAKER

7.43 lei
Baton din ovaz cu arahide
90gr MA BAKER

7.27 lei
Baton din ovaz cu alune de padure de la MA BAKER are un gramaj de 90gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 7.43 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Dulciuri si dulceturi si contine ovaztrestie de zahar, alune de padure, mar, glicerina, soia, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Baton din ovaz cu alune de padure 90gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MA BAKER ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.