Bcaa plus 50cps SOLGAR

Producator: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS
Brand: SOLGAR
Forma prezentare: capsule, 50 buc
Pret magazine: 152.61 lei
Pret remediu.ro:
132.70 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
13 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

BCAA Plus asigura cei trei aminoacizi esentiali cu molecule ramificate: L-leucina, L-izoleucina si L-valina, in formele lor pure cristaline. Tesuturile musculare sunt formate in mare parte din BCAA, utilizate pentru producerea energiei si sintetizarea proteinelor. BCAA sunt de asemenea implicate in metabolizarea neurotransmtatorilor, chimicale naturale din creier ce influenteaza starea si functiile mentale.
Produsul contine de asemenea vitamina B6, care este esentiala in probleme legate de relatia dintre musculatura si nervi.
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: Se administreaza ca supliment alimentar pentru adulti, doua (2) capsule vegetale pe zi cu suc sau apa, intre mese, sau conform recomandarii medicului sau farmacistului.

Doua (2) capsule vegetale asigura:
L-leucina (in forma libera) 540mg, L-izoleucina (in forma libera) 360mg, L-valina (in forma libera) 300mg, agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu si acid stearic de origine vegetala), Vitamina B6 (sub forma de clorhidrat de piridoxina) 10mg (714 VNR*), agent de incarcare (celuloza microcristalina). (*Valoare Nutrtionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011; ** doza zilnica nu a fost stabilita).

Aleg SOLGAR deoarece:

  • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!
  • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
  • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
  • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
  • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
  • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
  • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
  • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
  • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

L-leucina270.00mg
L-izoleucina180.00mg
L-valina150.00mg
Vitamina b65.00mg

Alte produse similare

Amino 75 SOLGAR
Amino 75
SOLGAR
Proteine whey to… SOLGAR
Proteine whey to…
SOLGAR
Sweet&safe, indulcitor… SLY NUTRITIA
Sweet&safe, indulcitor…
SLY NUTRITIA
Concentrat din… REDIS
Concentrat din…
REDIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Vitamina c 1000 mg
100cps SOLGAR

125.87 lei
Vitamina d3 1000 iu
100cps SOLGAR

76.57 lei
Bcaa plus de la SOLGAR are un gramaj de 50cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 132.70 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Aminoacizi si contine l-leucinal-izoleucina, l-valina, vitamina b6, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bcaa plus 50cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLGAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre l-leucina:

Nu am gasit vreun articol relevant.