Biogreens 120cps ZENYTH

Producator: ZENYTH PHARMACEUTICALS
Brand: ZENYTH
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret vechi: 90.55 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
86.02 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Daca aveti frecvent stari de oboseala si va lipseste energia chiar si in zilele in care nu depuneti eforturi deosebite, daca adormiti greu desi va simtiti obositi si va lipseste cheful de viata, ori daca vreti sa treceti peste starile astenice mai usor, Zenyth Pharmaceuticals va ofera BioGreens, un superfood organic din germeni, lastari si alge.

BioGreens este un produs inovator ce imbina proprietatile energizante, alcalinizante si antioxidante ale germenilor si lastarilor, efectele anti-aging si detoxifiante ale algelor verzi si actiunea antioxidanta si energizanta a acerolei, fiind indicat in:

  • stari de oboseala, astenie, lipsa de energie si capacitate redusa de efort;
  • reglarea pH-ului si combaterea aciditatii gastrice;
  • protectie antioxidanta si functionarea normala a sistemului imunitar;
  • detoxifiere, eliminarea toxinelor;
  • efect anti-aging, de combatere a imbatranirii precoce;
  • combatarea efectelor negative ale stresului;
  • suport in curele de slabire, pentru reducerea poftei de mancare.

Datorita clorofilei continute, plantele verzi sunt adevarate baterii solare ce absorb energia de la soare iar apoi ne-o ofera noua, si ne dau un tonus mai bun. Structura clorofilei este aproape identica cu cea a hemoglobinei din sangele uman, singura diferenta fiind aceea ca atomul central este magneziul (verde) in cazul clorofilei, in vreme ce in cazul hemoglobinei este fierul (rosu). Iata de ce clorofila este folosita pe scara larga in cazul anemiilor. Cu ajutorul clorofilei este stimulata circulatia sanguina periferica si o data cu aceasta si circulatia cerebrala, ducand la cresterea nivelului de energie si la revigorarea organismului.
In acelasi timp, pe parcursul germinarii se multiplica de sute de ori proteinele, vitaminele, mineralele si enzimele din seminte, iar unele toxine si acizi care in mod normal ingreuneaza digestia se reduc cantitativ sau sunt eliminati.
BioGreens este un excelent alcalinizant si are un continut important de antioxidanti naturali!
Noi traim intr-un mediu acid, stresul, oboseala, dieta bogata in alimente intens prelucrate, cu multe E-uri, poluarea creeaza mediul propice dezvoltarii celor mai diverse afectiuni. Pentru a le contracara avem nevoie de un mediu alcalin: trebuie sa gandim pozitiv, sa ne bucuram de tot ce ni se intampla, sa ne odihnim suficient si sa avem o dieta cat mai alcalina, bogata in legume, fructe, in produse suta la suta naturale.
Enzimele din produs contribuie la mentinerea echilibrului pH-ului in organism, iar antioxidantii naturali continuti sunt inca o garantie pentru starea sa de bine!
BioGreens are o capacitate antioxidanta (ORAC) extraordinara, respectiv 5000 ORAC* / 8 g pudra (doza zilnica)
* ORAC = capacitatea antioxidanta a produsului (Oxygen Radical Absorbance Capacity). USDA (United States Department of Agriculture) recomanda un aport zilnic de 3.000-5.000 unitati ORAC/zi. Cu cat un aliment are un indice ORAC mai ridicat, cu atat este mai eficient in neutralizarea radicalilor liberi si in mentinerea sanatatii.

Ingrediente: grau verde*, orz verde*, alge Chlorella* si spirulina*, menta*, germeni de grau*, germeni de broccoli*, germeni de orz* si acerola*. *ingredient bio.

  • Grau verde bio (Triticum aestivum) – Graul verde reprezinta alimentul perfect din punct de vedere nutritional. Foarte bogat in clorofila, aminoacizi esentiali si antioxidanti, este un excelent aliment pentru energizare, revitalizare, pentru eliminarea asteniei fizice si psihice, pentru combaterea anemiei, refacerea structurii celulelor.
  • Orz verde bio (Hordeum vulgare) – Orzul verde este un foarte bun alcalinizant datorita continutului de clorofila, contribuie la imbunatatirea functiei digestive, la eliminarea toxinelor din organism si la regenerarea celulara. Atat graul, cat si orzul verde contin superoxid-dismutaza (SOD), o enzima despre care are proprietati de revitalizare a organismului si de incetinire a procesului de imbatranire.
  • Chlorella bio (Chlorella vulgaris) – Super-aliment deosebit, Chlorella contine peste 50 la suta proteine usor asimilabile (contine toti aminoacizii esentiali). Este un foarte bun detoxifiant, contribuie la reducerea efectelor negative ale stresului asupra organismului, ajuta la mentinerea in limite normale a colesterolului, la refacerea florei intestinale si la stimularea sistemului imunitar.
  • Spirulina bio (Arthrospira platensis) – Cocktail natural de nutrienti esentiali, spirulina contine proteine in proportie de 70 la suta, contine toti aminoacizii esentiali, vitamine, in special vitamina B12, carotenoizi si clorofila de cea mai buna calitate. Prin continutul sau, spirulina sustine procesele de detoxifiere si functionarea sistemului imunitar, combate procesele degenerative din organism si elimina starile de oboseala.
  • Menta bio (Mentha piperita) – Binecunoscuta ca si condiment, dar si ca planta medicinala, menta imbunatateste digestia, reduce durerile si spasmele abdominale, combate flatulenta. Are de asemenea actiune antibacteriana si este si un bun decongestionant.
  • Germeni de grau bio (Triticum aestivum) – Considerati unul dintre cele mai alcalinizante si tonifiante alimente, germenii de grau sunt indicati in combaterea avitaminozelor, asteniei, anemiei, in starile de convalescenta. Germenii de grau au un continut caloric foarte redus si sunt foarte bogati in antioxidanti, vitamine din complexul B, calciu, magneziu, vitamina E.
  • Germeni de broccoli bio (Brassica oleracea, var. botrytis) – Apreciati pentru calitatile nutritionale si efectele terapeutice inca din China Antica, germenii de broccoli sunt foarte bogati in vitamine, saruri minerale, enzime. Datorita acestora, germenii de broccoli au efect antioxidant, antiinflamator si detoxifiant, jucand un rol important in faza a doua a detoxifierii. De departe insa, cea mai studiata substanta prezenta in acesti germeni este sulforafanul – substanta cu efect anticancerigen.
  • Germeni de orz bio (Hordeun vulgare) – Germenii de orz sunt bogati in vitaminele A, B si P, si in saruri minerale, avand efect revigorant si de stimulare a regenerarii celulare. Foarte bogati in enzime, germenii de orz stimuleaza digestia si procesele metabolice, imbunatatesc tranzitul si contribuie la refacerea florei intestinale.
  • Acerola bio (Malpighia glabra) – Foarte bogata in vitamina C, acerola sau visina de Barbados este utilizata pentru mentinerea functionarii optime a sistemului imunitar si pentru protectia antioxidanta a organismului, pentru imbunatatirea capacitatii de efort fizic. Acerola este astazi recomandata si pentru efectul sau regenerator asupra pielii, efect datorat tot continutului de vitamina C care contribuie la sinteza colagenului.

Mod de utilizare: cate 4 capsule de 1-2 ori pe zi, doza maxima fiind de 12 capsule/zi.

Poate fi consumat pe termen nelimitat, in cure de minim o saptamana pe luna, presarat peste salate sau adaugat in iaurt, kefir, sana, apa sau sucuri naturale de mere, ananas, pere, portocale.
pentru energizare se administreaza in timpul mesei;
pentru alcalinizare si reducerea aciditatii se administreaza dupa masa;
pentru detoxifiere se administreaza in doza unica dimineata, pe stomacul gol;
pentru slabire se administreaza inainte de masa (imbunatateste digestia si reduce pofta de mancare).

Precautii: pentru copiii sub 6 ani, in cazuri de diabet, alergie la oricare dintre ingrediente sau afectiuni grave, dupa interventii chirurgicale recente, pentru femeile insarcinate si pentru cele care alapteaza se va cere sfatul medicului inainte de utilizare.
Sunt posibile interactiuni cu anticoagulante si imunosupresoare.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Grau
Orz verde
Chlorella
Spirulina
Menta
Broccoli
Acerola

Alte produse similare

Biogreens ZENYTH
Biogreens
ZENYTH
Laxen DACIA PLANT
Laxen
DACIA PLANT
Complex de vitamine… FARES
Complex de vitamine…
FARES
Silueta perfecta… FARES
Silueta perfecta…
FARES
Complex de tarate… SOLARIS
Complex de tarate…
SOLARIS
Covrigei din faina… SOLARIS
Covrigei din faina…
SOLARIS
Covrigei din faina… SOLARIS
Covrigei din faina…
SOLARIS
Covrigei din faina… SOLARIS
Covrigei din faina…
SOLARIS
Covrigei din faina… SOLARIS
Covrigei din faina…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Biogreens de la ZENYTH are un gramaj de 120cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 90.55 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine grauorz verde, chlorella, spirulina, menta, broccoli, acerola, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Biogreens 120cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZENYTH ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.