Bor organic 60cps HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 41.12 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
37.83 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Supliment alimentar cu rol adjuvant in construirea unui sistem osos puternic.

Recomandari:
Fructoboratul de calciu este esential in constructia si mentinerea oaselor si articulatiilor sanatoase. De asemenea joaca un rol crucial pentru metabolismul oaselor deoarece stimuleaza si sustine functiile tuturor elementelor esentiale pentru cresterea si sanatatea tesutului osos: calciu, magneziu, fosfor,vitamina D. Previne hipocalcemia datorata deficientei de vitamina D si pierderea de masa osoasa caracteristica osteoporozei, stimuland absorbtia in organism a calciului si magneziului printr-o cale metabolica alternativa, independent de nivelul vitaminei. Mai mult decat atat, suplimentarea dietei cu fructoborat de calciu ridica nivelul seric al vitaminei D la persoanele cu carenta de vitamina D. Ajuta indirect la prevenirea rahitismului si a osteomalaciei, precum si a demineralizarii osoase si a osteoporozei. Fructoboratul de calciu are si proprietatea de a stimula sinteza colagenului si poate inhiba activitatea enzimelor care in mod natural degradeaza colagenul, fapt ce duce la deteriorarea osoasa si vasculara, incheieturi fragile si piele lasata. Creste nivelul hormonilor asociati cu o prostata sanatoasa, marind semnificativ concentratia serica de testosteron.  Astfel, elimina radicalii liberi si contracareaza efectele nocive ale acestora asupra celulelor si tesuturilor osoase si articulare. Previne apartia cancerelor, in special a cancerului de prostata, de san si col uterin, dar si a cancerului de plamani, intrucat „obliga” celula canceroasa sa-si declanseze apoptoza, sa se autodistruga.

Proprietati:
Are puternic efect antiinflamator, ajutand la reducerea semnificativa a durerii caracteristice afectiunilor articulare, imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea incheieturilor, reducand semnificativ rigiditatea acestora. Pe langa efectul antiinflamator, fructoboratul de calciu are si efect antioxidant.

Mod de folosire:
Pentru adulti doza recomandata este de 1 capsula pe zi, dupa masa principala a zilei. Se administreaza in cure de 2 luni se face o pauza de 30 de zile si cura se poate relua.

Compozitie:
Fructoborat de Calciu, amidon din porumb nemodificat genetic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Fructoborat de calciu
Porumb

Alte produse similare

Imunobor d3 HYPERICUM
Imunobor d3
HYPERICUM
Osteoartrit bor HYPERICUM
Osteoartrit bor
HYPERICUM
Osteoboron HYPERICUM
Osteoboron
HYPERICUM
Prostaborat HYPERICUM
Prostaborat
HYPERICUM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Osteoboron
60cps HYPERICUM

34.40 lei
Bor organic de la HYPERICUM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 41.12 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Multivitamine si multiminerale si contine fructoborat de calciuporumb, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bor organic 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre fructoborat de calciu:

Nu am gasit vreun articol relevant.