Ca+mg+se+si+zn organice cu d3 30cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 24.22 lei
Pret remediu.ro:
21.06 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Contribuie la:

    funcţionarea normală a sistemului imunitar
-  stimulează acţiunea celulelor imunitare (celulele T, NK, macrofage) împotriva celulelor canceroase sau infectate de viruşi
-   stimulează producerea de anticorpi
-   reduce acţiunea infecţiilor virale şi bacteriene
-   reduce severitatea simptomelor de răceală şi gripă
    susţinerea sistemelor muscular, nervos, digestiv, urinar şi cardiovascular
    reducerea oboselii şi a extenuării
    menţinerea sănătăţii psihice

Alga calcaroasă a atras atenţia cercetătorilor prin conţinutul impresionant de oligoelemente şi minerale. Este considerată ca fiind cea mai eficientă formă de calciu, perfect asimilabilă de organism, datorită conţinutului de magneziu şi fosfor, care ajută la metabolizarea calciului într-o formă optimă. Chiar şi conţinutul de calciu din coaja stridiilor, care este considerată una din cele mai bune surse de calciu, nu se compară cu cel din alga calcaroasă.
Calciul Organic obţinut din algele calcaroase stopează procesele de demineralizare, iar în plus, conform studiilor ştiinţifice acest Calciu Organic este cel mai uşor asimilat de către organism şi, mai mult decât atât, el este singurul care poate ameliora rapid bolile produse de deficitul său.

În plus datorită efectului său asupra sistemului hormonal, calciul ajută la menţinerea greutăţii optime atât la bărbaţi cât şi la femei. Calciul asigură un mediu PH alcalin sănătos, contracarând aciditatea crescută acumulată în organism în urma consumării zahărului în exces, a mâncării conservate şi a fast-food-ului.

Magneziul Organic contribuie la menţinerea bunei sănătăţi a sistemului nervos, a dinţilor, muşchilor şi a oaselor (mai mult de jumătate din cantitatea de magneziu din organism fiind depozitată în interiorul acestora). În plus, este un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, conducând ulterior la eliminarea acestora.

Zincul este un mineral necesar în numeroase procese biochimice din corp ce asigură sinteza proteinelor și mențin echilibrul acido-bazic din corp. Zincul crește imunitatea, ajută la buna funcționare a sistemului digestiv, controlează nivelul de stres și echilibru hormonal, luptă împotriva radicalilor liberi, încetinind procesul de îmbătrânire și intervine în procesul de vindecare a acneei, eczemelor și rănilor.

Vitamina D3 ajută la absorbția calciului în organism și contribuie la formarea și menținerea rezistenței oaselor. Astfel, vitamina D3 poate fi utilizată în combinație cu calciul pentru a crește densitatea minerală a oaselor și pentru a reduce riscul producerii fracturilor.


Adjuvant în:

    funcţionarea normală a sistemului muscular şi neuronal
    funcţionarea normală a enzimelor digestive
    anxiolitic
    împiedicarea formării calculilor renali
    stimularea producţiei de colagen
    hrănirea şi regenerarea ţesuturilor conjunctive
    antioxidant
    deficit de magneziu
    antidepresiv
    prevenirea şi încetinirea proceselor degenerative de la nivelul articulaţiilor şi al sistemului osos
    oferă protecţie împotriva stresului oxidativ şi contribuie la asimilarea uşoară a calciului şi la menţinerea sănătoasă a dinţilor

Indicaţii:
Studiile ştiinţifice arată că întotdeauna efectele nutrienţilor vii sunt mai puternice decât ale aceloraşi minerale sau vitamine obţinute prin sinteze sau semisinteze, deoarece organismul uman s-a adaptat să asimileze şi să folosească optim numai vitaminele şi mineralele extrase din surse organice.
La ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale este extractul uscat, o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Fiind un produs complet natural, care nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză, această pulbere este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.
Seleniul Organic este un excelent antioxidant şi antitumoral, activând şi sistemul imunitar. De altfel, conform unui studiu realizat de către Clinica Medicală Innenstadt şi Universitatea din Munich, Germania, cercetătorii au concluzionat că suplimentarea seleniului are un impact pozitiv şi semnificativ asupra activităţii inflamatorii în special în ceea ce priveşte bolile tiroidiene autoimune. Astfel, prin reducerea inflamaţiilor sunt limitate daunele cauzate ţesutului glandei tiroide. Un alt studiu a demonstrat că Seleniul Organic creşte fertilitatea bărbaţilor care au o calitate scăzută a spermei.
Siliciul Organic este cunoscut şi drept “mineralul frumuseţii”, deoarece are capacitatea de a încetini efectele îmbătrânirii prin regularizarea metabolismului celular şi prin întărirea peretelui celular. Siliciul asigură elasticitatea colagenului care se regăseşte în toate articulaţiile şi tendoanele din organism, reducând sau chiar eliminând astfel durerile articulare.
Siliciul este esenţial pentru a vă menţine oasele sănătoase întrucât facilitează absorbţia calciului de către oase. Altfel, calciul ajunge în alte părţi din organism, putându-se calcifia pe pereţii arterelor şi pe cei ai inimii.

Compozitie:
Aquamin (extract din alge marine calcaroase)(Lithothamnion calcareum) extract standardizat cu 30% Calciu și 2,2% Magneziu (30% VNR*)       338,33 mg  
SimagTM 55  magneziu marin standardizat cu 55% magneziu         30,67 mg  
Coada-calului (Equisetum arvense) extract 4:1 standardizat cu min 7% Siliciu                                                 74,79 mg  
Vitamina D3  colecalciferol 0,1% (amidon modificat, sucroza, ulei de Coctier, dl-alfa tocoferol, ascorbat de sodiu, dioxid de siliciu)           0,67 mg  
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în Seleniu     9,20 mg  
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită cu Zinc             33,34 mg

Administrare adulți                                   1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                 

Administrare copii                                     1 capsulă                   de 2 ori pe zi                                 

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Magneziu marin105.30mg
Coada calului84.24mg
Drojdie de bere84.24mg

Alte produse similare

Magneziu organic… HERBAGETICA
Magneziu organic…
HERBAGETICA
Magneziu organic… HERBAGETICA
Magneziu organic…
HERBAGETICA
Magneziu organic… HERBAGETICA
Magneziu organic…
HERBAGETICA
Ca+mg+se+si+zn… HERBAGETICA
Ca+mg+se+si+zn…
HERBAGETICA
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT
Magneziu organic VITAMINE SI MINERALE
Magneziu organic
VITAMINE SI MINERALE
5-htp armonie ROTTA NATURA
5-htp armonie
ROTTA NATURA
Calciu, magneziu,… ROTTA NATURA
Calciu, magneziu,…
ROTTA NATURA
Magneziu + b complex… ROTTA NATURA
Magneziu + b complex…
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Chitosan 500mg - colesterol, slabit, tranzit
60cps vegeta NUTRIFIC

35.00 lei
Propolis apos - fara alcool
20ml ALBEENA

13.75 lei
Ca+mg+se+si+zn organice cu d3 de la HERBAGETICA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.06 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Multivitamine si multiminerale si contine magneziu marincoada calului, drojdie de bere, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ca+mg+se+si+zn organice cu d3 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre magneziu marin:

Nu am gasit vreun articol relevant.