Canadian tea 60gr CANADIAN FARMACEUTICALS

Producator: CANADIAN FARMACEUTICALS
Brand: CANADIAN FARMACEUTICALS
Forma prezentare: pulbere, 60 gr
Pret vechi: 63.00 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
57.96 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Canadian Tea este cel mai eficient ceai pentru slabit!

Cu ceaiul pentru slabit Canadian Tea puteti atinge rezultate fantastice pentru ca stimuleaza metabolismul in mod natural iar corpul produce mai multa energie si arde cu eficienta mai mare grasimile de pe fese,talie si solduri. Ceaiul de slabit poate fi folosit atat de femei cat si de barbati, care doresc sa slabeasca eficient si sigur, fara sa apeleze la cure de slabire epuizante si bruste!
Canadian Tea este in acelasi timp protector hepatic, revigorant si detoxifiant.

Beti 3 cani de ceai pe zi neindulcite, cate o cana de ceai inainte de fiecare masa.

Persoanele care au baut ceaiul Canadian timp de o luna au slabit intre 9-12 kg si au scapat de celulita si stari de disconfort abdominal. Alimentatia nesanatoasa, sedentarismul si stresul sunt cateva dintre cauzele care duc la un organism plin de toxine si, implicit, la ingrasare.

Canadian Tea este un ceai de slabit 100% natural, in a carui compozitie intra plante exotice si autohtone cu puternic efect antioxidant (de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen), carminativ (de reglare a digestiei), hipocolesterolemiant si de eliminare a grasimii.

Canadian Tea ajuta la eliminarea apei si a toxinelor din organism, contribuind rapid si sigur la arderea grasimilor excedentare si implicit la reducerea depozitelor adipoase si celulitei.

Canadian tea, ajuta la detoxifierea organismului!

Intoxicarea organismului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci si asupra exteriorului. Celulita te anunta ca organismul tau este intoxicat, iar detoxifierea ajuta la curatarea organismului de rezidurile toxice.

Efectele benefice ale ceaiului Canadian Tea sunt:
- regleaza digestia
- reduce absorbtia acizilor grasi
- inlatura senzatia de foame
- dizolva grasimile
- scade nivelul colesterolului
- este antioxidant
- elimina excesul de apa din organism
- te ajuta sa slabesti
- ajuta la buna functionare a colonului

Mod de preparare si administrare :
1 lingurita de amestec de plante la 250ml apa clocotita, infuzare 10 minute;
se beau 3 cani de ceai pe zi, de preferat neindulcite;
rezultatele se vad din prima luna de administrare.

Produsul nu are efecte secundare, iar rezultatele se vad din prima luna de administrare.

Compozitie 100% naturala: bucati de Aloe Vera, bucati de Malus Domestica ( bucati de Mar), radacini de Echinaceea, frunze de Melissa Officinalis ( frunze de Roinita), radacini de Glycyrrhiza Glabra ( radacini de Lemn Dulce), Mentha Suaveolens, fructe de Rosa Canina ( fructe de Maces), pulbere din flori de Sambucus Nigra (pulbere din flori de Soc), frunze de Aspalathus Linearis ( frunze de Rooibos), granule de Ceai Rosu African, bucati de Ananas Comosus (bucati de Ananas).
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Ceai de slabit
Ceaiurile de slabit unt bune, dar daca nu ai o alimentatie corecta si nu faci sport, tot degeaba. Conteaza enorm sportul. Ajuta la sanatatea intregului organism, de la inima pana la creier.
scrisa de Vlad / 13.09.2018 10:40
Avea am început de 4 zile sa beau ceai canadin am 59kg,ast rezultate,până acum nu am nici un rezultat la sfârșitul săptămânii va scriu!sper sa am rezultate bune :-/
scrisa de Brunetika iuliana / 29.04.2018 07:46
Ceai de slabit
Eu beau o zi canadian tea si o zi hello slim. Chiar ajuta si ma bucur nespus ca am descoperit ca se poate slabi cu ceai in combinatie cu dieta si miscare.
scrisa de Alina / 08.11.2017 11:13

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Reducerea senzatiei de foame
60cps vegeta NUTRIFIC

45.00 lei
Canadian tea de la CANADIAN FARMACEUTICALS are un gramaj de 60gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 63.00 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceaiuri pentru slabit si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Canadian tea 60gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CANADIAN FARMACEUTICALS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.