Capsule propolis pentru propolizator 5buc PROPOLAIR

Producator: PROPOLAIR
Brand: PROPOLAIR
Forma prezentare: solid, 5 buc
Pret vechi: 48.30 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
45.40 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Toate propolizatoarele Propolair functioneaza exclusiv cu capsulele Propolair.

Capsulele sunt de unica folosinta si dureaza pana la 122 ore. La sfarsitul ciclului lor capsulele trebuie indepartate si inlocuite cu unele noi si propolizatorul trebuie resetat. Capsulele sunt fabricate din sticla, sunt ecologice si reciclabile.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate in prevenirea bolilor respiratorii va recomandam sa folositi difuzorul 24 de ore pe zi.

Capsule  P + B Propolis si Boswellia
Capsulele P + B contin 95% Propolis italian si 5% Boswellia

Boswellia este o planta tropicala bine-cunoscuta pentru efectele sale antiinflamatorii. Combinatia dintre propolis si boswellia intaresc proprietatile benefice ale propolisului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Colon HyperDetox
7pl VITAMUNDA

237.00 lei
Capsule propolis pentru propolizator de la PROPOLAIR are un gramaj de 5gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 48.30 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Propolizatoare si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Capsule propolis pentru propolizator 5gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROPOLAIR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.