Ceai de castravete amar cu stevie 20plicuri HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 14.28 lei
Pret remediu.ro:
12.42 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere:

Ceaiul Castravete amar (Momordica) cu Stevia este un produs atent formulat pentru reglarea glicemiei, îmbunătățirea răspunsului insulinic și protejarea pancreasului. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată și plină de toxine, aditivi și carbohidrați rafinați (zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri ș.a.). Toți acești factori de stres afectează organismul, pancreasul fiind greu încercat mai ales din cauza rolului său esențial în secreția insulinei și reglarea glicemiei. Curele cu produse pe bază de compuși bioactivi din plante medicinale, ce au acțiune de reducere a glicemiei (Castravete-amar, Stevia) și cu molecule ce se aseamănă cu insulina (Castravete-amar), fiind una dintre soluțiile cele mai naturale în această situație.

Detalii:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului Castravete-amar (Momordica) cu Stevia au fost folosite ingrediente 100% naturale precum fructele de Castravete-amar și extractul de Stevia, ambele provenind din plante nemodificate genetic, neiradiate și necontaminate cu metale grele sau alt fel de poluanți. Fructele au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune reglatoare la nivelul glicemiei, protectoare la nivelul pancreasului și de scădere a rezistenței la insulină. În plus, Castravetele-amar este folosit tradițional și pentru normalizarea colesterolului și a trigliceridelor și îmbunătățirea digestiei. Iar pentru îmbunătățirea gustului, fără afectarea nivelului glicemiei, și pentru protejarea danturii, ceaiul are adăugat și îndulcitorul natural din Stevia.

Prezentarea compușilor activi:

Castravetele-amar (Momordica charantia) este o plantă din familia cucurbitaceelor utilizată în Medicina Tradițională Chineză și în cea Ayurvedică datorită gustului său foarte amar. Principiile active conținute de fructele acestei plante sunt numeroase: carotenoizi, polipeptide (din care polipeptida p, supranumită și „insulina verde”), lectine, fitosteroli (beta-sisterol, stigmasterol), charantină, momordină, momordicină, vitamine (complex B), minerale (calciu, magneziu, potasiu) și oligoelemente (zinc, seleniu, fier).

Stevia (Stevia rebaudiana) este o plantă erbacee perenă din familia Asteraceae (din care mai fac parte și floarea-soarelui, cicoarea, gălbenelele, echinaceea sau crizantemele) originară din America de Sud. Stevia (Ka’a He’e în limba guarani) este cunoscută sub multe nume: Ștevia dulce, Frunze dulci, Frunze de miere sau Iarbă dulce datorită gustului foarte dulce, plăcut, al frunzelor sale. Aceasta are o tradiție de consum de peste 1.500 de ani în țări precum Brazilia și Paraguay. Spre exemplu, printre altele, populația Guarani folosește această plantă pentru îndulcirea ceaiurilor și a mâncărurilor. În anul 2010, această specie a fost proclamată o comoară națională a Paraguayului. În prezent, cel mai mare consumator de produse din Stevia este Japonia, aceasta aprobând consumul plantei încă din anii ’70 și efectuând numeroase studii de siguranță în consum pentru această specie.

  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol, în loc de zahăr, determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele/băuturile care conțin zahăr.
  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol în loc de zahăr, contribuie la menținerea mineralizării dinților.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Castravete amar
Stevie

Alte produse similare

Ceai de castravete… HYPERICUM
Ceai de castravete…
HYPERICUM
Hyper diab HYPERICUM
Hyper diab
HYPERICUM
Momordica HYPERICUM
Momordica
HYPERICUM
Momyrtidiab HYPERICUM
Momyrtidiab
HYPERICUM
Momyrtidiab HYPERICUM
Momyrtidiab
HYPERICUM
Sirop momordica… HYPERICUM
Sirop momordica…
HYPERICUM
Glicemonorm DACIA PLANT
Glicemonorm
DACIA PLANT
Tinctura glicemonorm DACIA PLANT
Tinctura glicemonorm
DACIA PLANT
Ceai glicemonorm… EXPERTI IN EXTRACTE
Ceai glicemonorm…
EXPERTI IN EXTRACTE

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud
200gr ALBEENA

135.00 lei
Ceai de tensiune c25
20pl FARES

10.06 lei
Reducerea senzatiei de foame
60cps vegeta NUTRIFIC

45.00 lei
Ceai de castravete amar cu stevie de la HYPERICUM are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.42 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceai plante A-F si contine castravete amarstevie, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de castravete amar cu stevie 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre castravete amar:

Nu am gasit vreun articol relevant.