Ceai de crusin 20plicuri STEF MAR

Producator: STEF MAR
Brand: STEF MAR
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 5.08 lei
Pret remediu.ro:
4.42 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Ceai cu actiune antiinflamatoare, astringenta, laxativa, hemostatica, cicatrizanta si antispastica.
Sustine tranzitul intestinal normal.

Compozitie:crusin

Utilizare:
- in afectiunile hemoroidale, cu si fara sangerari
- in constipatie

Administrare:- 1-2 cani seara inainte de culcare

Mod de folosire:
- Durata maxima a curei este de 7 zile.
- Ceai decoct: 1-2 pliculete la 200ml apa se fierb la foc mic 10 min. Se completeaza cu apa cantitatea care s-a evaporat in cursul fierberii.
- Infuzie din 1 plic la 1 cana cu apa clocotita, se lasa acoperit 5 minute.
.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Crusin

Alte produse similare

Ceai de crusin STEF MAR
Ceai de crusin
STEF MAR
Ceai antihemoroidal STEF MAR
Ceai antihemoroidal
STEF MAR
Ceai de crusin DACIA PLANT
Ceai de crusin
DACIA PLANT
Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Ceai laxen SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai laxen
SPECIALISTII PLANTELOR
Hormone blend sp-1 SOLARAY
Hormone blend sp-1
SOLARAY

Ceai de crusin…
FARES
Ceai din scoarta… FARES
Ceai din scoarta…
FARES
Favibil b101 FAVISAN
Favibil b101
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Seminte de susan
150gr SOLARIS

8.09 lei
Passiflora
40cpr HOFIGAL

15.22 lei
Ceai sanatatea colecistului
50gr SPECIALISTII PLANTELOR

8.63 lei
Ceai de crusin de la STEF MAR are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 4.42 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceai plante A-F si contine crusin. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de crusin 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la STEF MAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre crusin: