•
CONTRIBUIE LA: Feniculul are proprietati antiseptice naturale, capacitatea de a absorbi gazele intestinale, este sedativ si antiinflamator, analgezic, antispasmic, dar si expectorant. Elimina toxinele din organism, este diuretic, calmeaza tusea si este ideal in dieta diabeticilor. Are actiune antifungica, iar frunzele, bogate in fier, calciu si vitamine, scad tensiunea.
Ingrediente: fructe de Fenicul (Fructus foeniculi) 100%.
Mod de preparare: Se face infuzie din 5-6 fructe la 250 ml apa, (pentru sugari) sau jumatate de lingurta de fructe la 250 ml de apa (pentru adulti), cand apa da in clocot se pun fructele, se acopera, se opresc din fiert si se lasa la racit 5-10 minute.
Mod de administrare: Se beau trei cesti pe zi dupa mesele principale.
Contraindicatii: Contraindicat in ulcer gastric si duodenal, enterocolite acute si cronice.
A se pastra la temperatura camerei, in loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.