•
Este un ceai parfumat, putin dulce (l-am indulcit cu 1-2 lingurite de zahar brut). Ceaiul are o culoare visinie…fiind un ceai de piersici ma asteptam la un galben (culoarea este data de hibiscus).
Beneficii pentru sanatate: Atat fructele cat si frunzele au fost folosite din cele mai vechi timpuri in scopuri terapeutice, pentru tratarea durerilor de stomac, dar si a altor tulburari gastrointestinale (cum ar fi diareea). Capsunul a fost considerat de unii specialisti ca fiind o planta miraculoasa, iar de altii secretul longevitatii.
Actiune: Este un ceai parfumat, putin dulce cu proprietati anticancerigene, anti-neurodegenerative si anti-inflamatorii.
Compozitie: hibiscus, amestec de fructe in proportie variabila (piersici, mere, coacaze negre, prune),arome. Contine fructe uscate natural.
Mod de preparare: Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai.
Mod de utilizare: O cana de ceai preparata ca mai sus, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi.