Ceai de saschiu 20gr HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: pulbere, 20 gr
Pret magazine: 9.11 lei
Pret remediu.ro:
7.92 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Recomandari:
Plantele medicinale folosite ca materie prima pentru ceaiurile Hypericum sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta eficienta maxima si puritatea produsului, prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, ierbicide, insecticide si ingrasaminte chimice.

Cultivata deseori ca planta ornamentala, Saschiul este si o planta medicinala valoroasa. Infuzia de Saschiu este apreciata pentru proprietatile sale vasodilatatoare si coronarodilatatoare. Aceasta are actiune hipotensiva si bradicardizanta prin favorizarea relaxarii musculaturii netede a arterelor. Datorita continutului mare de alcaloizi precum vincamina, planta capata proprietati hipoglicemiante. Vincamina este responsabila si pentru stimularea metabolismului neuronal si a circulatiei cerebrale, fapt ce poate imbunatati cognitia si memoria. De asemenea, planta este utila si in facilitarea opririi lactatiei si intarcarea sugarilor. Folosita extern, infuzia ajuta in oprirea sangerarilor si grabeste cicatrizarea datorita alantoinei si a taninurilor continute.

Proprietati:
Induce o stare de calm prin reducerea pulsului. Ajuta la mentinerea glicemiei in limite normale. Stimuleaza metabolismul neuronal si circulatia sangelui in zona cerebrala. Favorizeaza oprirea lactatiei. Faciliteaza regenerarea tesuturilor lezate. Actiune hipotensiva, vasodilatatoare, coronarodilatatoare, hipoglicemianta, hemostatica, cicatrizanta, laxativa, bradicardizanta, tonic-digestiva, antigalactogoga si diuretica.

Mod de folosire:
Intern – sub forma de infuzie din 1 lingura de frunze la 200 ml de apa clocotita. Se beau 2 cani de ceai pe zi, in cure de 3 saptamani.
Extern – sub forma de infuzie pentru comprese pe sani, spalarea zonelor lezate, spalaturi vaginale.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Saschiu100.00%

Alte produse similare

Bitter cardiovascular HYPERICUM
Bitter cardiovascular
HYPERICUM
Circulatie cerebrala… FARES
Circulatie cerebrala…
FARES
Ceai de saschiu… FAVISAN
Ceai de saschiu…
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Ginkgo biloba
120cpr DACIA PLANT

35.39 lei
Argila albastra de raciu
500gr ROMCOS

29.41 lei
Ceai de saschiu de la HYPERICUM are un gramaj de 20gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 7.92 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria si contine saschiu. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de saschiu 20gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre saschiu:

Nu am gasit vreun articol relevant.