Circulatie cerebrala si memorie n132 63cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 63 buc
Pret magazine: 55.17 lei
Pret remediu.ro:
47.97 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

INGREDIENTE
Ginkgo susţine microcirculaţia sangvină și ajută la menţinerea memoriei.

Circulație cerebrală și memorie are o formulă complexă, alcătuită din 6 plante care acționează sinergic, pentru persoane cu insuficiență circulatorie cerebrală, tulburări de memorie, sau pentru cei care doresc un sprijin în procesul de învățare.

Tip produs: Supliment alimentar

Greutate netă: 32,7 g

Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient

INGREDIENTE

O capsulă conţine:

Extract uscat de frunze de Ginkgo biloba EGB 761                                                                       120 mg

Extract de Bacopa monnieri standardizat în min 10% bacozide                                                 105 mg

Frunze de rozmarin (Rosmarini folium)                                                                                            70 mg

Rizomi de obligeana (Calami rhizoma)                                                                                              65 mg

Extract uscat total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba)                                                              40 mg

Extract uscat de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat în min. 8% cafeină           20 mg

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Ginkgo este o specie foarte veche de arbore medicinal care există pe planeta noastră de milenii, fără să sufere modificări, datorită rezistenţei sale la stresul mediului înconjurător. Este privit ca o fosilă vie datorită existenţei neîntrerupte a acestei specii de 270 milioane de ani şi este considerat cel mai bătrân arbore de pe pământ, fără rude existente în viaţă. Ginkgo are o impresionantă importanţă medicinală şi spirituală în cultura chineză. Utilizările medicinale ale Ginkgo au putut fi găsite în cărţile de plante medicinale chinezeşti începând de la o Materia Medica scrisă în jurul anului 2800 î.Hr., aceasta dovedind faptul că arborele are o utilizare de mii de ani în medicina tradiţională chineză.

Rozmarinul a jucat întotdeauna un rol major în cultura antică. Era dedicat Afroditei şi, potrivit lui Horaţiu și Ovidiu, servea drept podoabă pentru oameni şi zei. În Evul Mediu a fost o plantă medicinală foarte apreciată. Matthiolus (1626) îl utiliza în principal ca tonic şi stimulent. „Conform lui Weinmann (1745), se spune că rozmarinul are o serie întreagă de proprietăţi bune. Este utilizat ca agent de întărire a nervilor, pentru […] memorie slabă” (Madaus, 1938).

Obligeana, a fost folosită ca şi condiment şi remediu în India încă din cele mai vechi timpuri, menţionată deja în Ayur-Vedas, foarte cunoscută și de grecii și de romanii antici, folosită de Hippocrates şi, de asemenea, listată în tezaurul remediilor lui Paracelsus și Lonicerus. în China, rădăcina ei era cunoscută ca fiind, printre altele, picantă şi tonică.

Bacopa este numită în mod obişnuit Brahmi în medicina ayurvedică, Jal Brahmi în medicina Unani. Numele sanscrit Brahmi înseamnă „extinderea conştiinţei”. Bacopa este un ingredient important în mai multe preparate ayurvedice, despre care se spune că împiedică îmbătrânirea, readuc tinereţea, susţin longevitatea sănătoasă şi întăresc viaţa, creierul şi mintea.

Saschiul era cunoscut ca plantă medicinală din cele mai vechi timpuri, din vremea lui Dioscorides. În Franţa, era mereu foarte apreciat. Un derivat al unui alcaloid conţinut de plantă - vincamina, este folosit de peste două decenii în unele ţări europene şi Japonia pentru sănătatea mentală.

Maté a fost descris pentru prima dată sumar de către St. Hilaire în 1822, când a primit denumirea de Ilex paraguariensis, care din 1833 a fost adoptată în Flora Brasiliensis. Utilizarea extensivă a frunzelor de mate în America de Sud, ca băutură reconfortantă sub formă de infuzie este datorată, probabil, călugărilor iezuiţi care au încurajat mult utilizarea sa.

MOD ADMINISTRARE
1-2 capsule pe zi, între mese.

A nu se administra mai târziu de ora 18.00.

Durata curei: 3-6 luni sau la nevoie.

 

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

 La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Acest produs potențează efectul barbituricelor.

ASOCIERI RECOMANDATE:

Pentru îmbunătățirea circulației sângelui în special la nivel cerebral puteți asocial cu ceai Circulație Cerebrală N131/N141.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ginkgo biloba105.00mg
Rozmarin70.00mg
Rizomi de obligeana
Bacopa monnieri
Saschiu
Mate

Alte produse similare

Ceai antioxidant FARES
Ceai antioxidant
FARES
Ceai pentru circulatie… FARES
Ceai pentru circulatie…
FARES
Ceai pentru circulatie… FARES
Ceai pentru circulatie…
FARES
Ceai pentru picioare… FARES
Ceai pentru picioare…
FARES
Ceai din frunze… FARES
Ceai din frunze…
FARES
Ceai Hemorlax d52 FARES
Ceai Hemorlax d52
FARES
Ceai Hemorlax d53 FARES
Ceai Hemorlax d53
FARES
Ginkgo biloba 1+1… DACIA PLANT
Ginkgo biloba 1+1…
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Splino protect
60cps INDIAN HERBAL

51.13 lei
Diurosept u68
63cps FARES

39.71 lei
Circulatie cerebrala si memorie n132 de la FARES are un gramaj de 63cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 47.97 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine ginkgo bilobarozmarin, rizomi de obligeana, bacopa monnieri, saschiu, mate, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Circulatie cerebrala si memorie n132 63cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.