Ceai hipocolesterolemiant 20plicuri HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 9.11 lei
Pret remediu.ro:
7.92 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Hipocolesterolemiant, intarzie si previne procesul de ateromatoza si ateroscleroza, in special in arterele coronare si cerebrale, impiedicand aparitia unor boli vasculare grave cum ar fi infarctul miocardic si hemoragiile cerebrale.

Recomandari:
Adjuvant in hipercolesterolemie, ateromatoza, reduce riscul de accidente vasculare si atacuri ischemice. Datorita continutului de antioxidanti si bioflavonoide creste productia de HDL (colesterol bun), si scade productia de LDL (colesterol rau); fluidifica sangele si normalizeaza circulatia sangvina, produce vasodilatatie si coronaro-dilatatie.

Proprietati:
Regleaza metabolismul general, hipotensiv, diuretic si depurativ.

Mod de folosire:
Intern – infuzie din 1-2 plicuri ceai la 200 ml apa, se beau 3 cani de ceai pe zi, inainte de masa, in cure de lunga durata.

Compozitie:
Scorus-de-munte-(Sorbus aucuparia), Catina-alba-(Hippophea rhamnoides), Paducel-(Crataegus monogyna), Mesteacan-(Betula verrucosa), Papadie-(Taraxacum officinale), Brusture-(Arctium lappa), Schinduf-(Trigonella foeunum-graecum).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Scorus de munte
Catina alba
Paducel
Mesteacan
Papadie
Brusture
Schinduf

Alte produse similare

Ceai oftalmic HYPERICUM
Ceai oftalmic
HYPERICUM
Hipocolesterolemiant HYPERICUM
Hipocolesterolemiant
HYPERICUM
Oftalmic HYPERICUM
Oftalmic
HYPERICUM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Picaturi naturale pentru tensiune
50ml REMEDIU

25.00 lei
Radacina de papadie
70gr FARES

27.15 lei
Ceai hipocolesterolemiant de la HYPERICUM are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 7.92 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine scorus de muntecatina alba, paducel, mesteacan, papadie, brusture, schinduf, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai hipocolesterolemiant 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre scorus de munte:

Nu am gasit vreun articol relevant.