Cholesterem 40cpr REMEDIA

Producator: REMEDIA
Brand: REMEDIA
Forma prezentare: comprimate, 40 buc
Pret magazine: 46.26 lei
Pret remediu.ro:
40.23 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Supliment alimentar destinat reducerii nivelului colesterolului din sange, in cadrul unei alimentatii echilibrate.

Efecte si caracteristici:
Sterolii vegetali (printre cei mai cunoscuti fiind sitosterolii, campesterolii si stigmasterolii) reprezinta un grup de compusi cu structura si functie asemanatoare colesterolului, dar lipsiti de nocivitatea acestuia. Sterolii vegetali ingerati inainte sau in timpul meselor inhiba absorbtia colesterolului in intestin, determinand astfel scaderea nivelului colesterolului «rau» (LDL) din sange.

DHA (acidul docosahexaenoic) este un tip de acid gras Omega-3, obtinut dintr-o sursa vegetala, respectiv din microalga marina Ulkenia, printr-un proces de fermentare controlata, rezultand un produs de calitate superioara. DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg DHA).

Policosanolul este un produs natural extras din ceara de Trestie-de-zahar, fiind un amestec de acizi alifatici in care predomina octocosanolul, hexacosanolul si triacontanolul. Blocheaza formarea colesterolului in ficat. Regleaza valorile colesterolului total, ale LDL-colesterolului si ale trigliceridelor, creste vitalitatea si imbunatateste rezistenta organismului la stres.

Coenzima Q 10 este esentiala pentru organismul uman. Înaintarea in varsta si alimentatia deficitara determina scaderea nivelului de Coenzima Q10 in organism, cu repercusiuni grave asupra functionarii acestuia. De aceea, pentru pastrarea nivelului optim de Coenzima Q10 este necesara administrarea suplimentelor alimentare, care stimuleaza productia endogena si completeaza necesarul de Coenzima Q10 al organismului. Este un antioxidant mai puternic decat vitamina E si are un rol important in sistemul energetic si respirator al fiecarei celule, contribuind la rezistenta organismului in ansamblu si la protejarea arterelor prin asigurarea mentinerii presiunii arteriale normale.

Orezul rosu fermentat este un produs de origine asiatica dezvoltat prin fermentarea orezului cu ciuperca Monascus purpureus, altfel cunoscut sub numele de “drojdie de orez rosu”. Extractul a castigat popularitate in decursul anilor, datorita capacitatii sale de a reduce nivelul colesterolului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Steroli
Dha
Coenzima Q10
Policosanol
Orez rosu

Alte produse similare

Extract uleios… SOLARIS
Extract uleios…
SOLARIS
Choless control ADAMS SUPPLEMENTS
Choless control
ADAMS SUPPLEMENTS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Picaturi naturale pentru ficat
50ml REMEDIU

25.00 lei
Cholesterem de la REMEDIA are un gramaj de 40cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 40.23 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria si contine sterolidha, coenzima q10, policosanol, orez rosu, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cholesterem 40cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre steroli:

Nu am gasit vreun articol relevant.